Gizem2022 ggmom bana oyle bırsey soylemedı sanırım doktorların korkusu rahım kendıne gelmeden tekrar buyume olunca dıkıslerı patlatmadan korkuyorlar
zge13 Gizem2022 ya zaten insan kendi stres oluyo dediğin gibi bi de tabi çevre var kişisel sorunlar derken evet korku iyice tavan Allah her işimizi hayırlısıyla kolaylıkla yapmayı nasip etsin ne diyelim
Gizem2022 bebegimd7 saka gıbı amelıyat asırı rahat gectı ama amelıyat sonrası damar yolu acarken aglamıstım 🤷♀️kokum heryerden fazla agrıyordu
Foreverr Dryfrmzz25 inşallah sağlıklı bir şekilde alırsınız kucağınıza wma çok erken değilmi ben çok korkuyorum cesaret edemiyorum 3.5 aylık oğlum var bi sene sonra yapsam diyorum sonra vazgeçiyorum bişey olur diye
Dryfrmzz25 Foreverr amin inşallaH zaten isteyerek olmadı canım yoksa yapar mıydım bebeğim yeni doğmuş küçücük.artık yapacak bişey yok Rabbim nasip etmiş başımız üstüne inşa sağlıkla kucağımıza alırız
Mem Ay benim de en korktuğum şey ilk gebeliğim 31 haftalık olduk sonrasın da ne yapacam nasıl yapacam hiç bilmiyorum okudukça böyle kafam o kadar karışıyor ve korkutuyor ki beni 😂
Foreverr Dryfrmzz25 inşallah sağlıkla wlın kucağınıza bişey sormak istiyorum karnın büyümesiyle dikilerinizde ağrı oldumu
hayalim35 Gizem2022 bnde eşime güvenmiştim oğlum 5 kızım 3.5 en küçüğüm 5 aylık artık ilişkiden korkuyorum uzağım
Foreverr ggmom banada iki yıl korun iyi korun dedi hatta eşime kalsa sipariş verek diyip duruyo oğlum 3.5 aylık ve sezeryan oldum korkuyorum sipral taktırmayı düşünüyorum😂
Dryfrmzz25 Foreverr hayır sezeryan dı en az 6 ay düşünmeyin bence eşiniz istiyormuş sanırım bi doktor bana bir çok riskten bahsetti korkuttu açıkçası 1 yıl ara ideal