defnevedoruk minikmucizem20 süt korumaz öyle birşey yok, öyle bir korunma yöntemi de yok dünya kadar emzirirken hamile kalan insanlar var
minikmucizem20 defnevedoruk eskiler hep öyle dermiş süt koruyor falan ama emzirirken hamile kalan çok gördüm bende
Gizem2022 Defne__rz ona guvenmemen gerektıgını gosterdıgı ıcın esıme minnettarım 🤣🤣🤣hem oglum hemde bebegım saglıklı olsunlar da allahın ıznıyle buyurler ınsallah
Dryfrmzz25 Gizem2022 oğlum 4 aylık 5 e girdi ben 3 aylık hamileyim kendime arkadaş arıyordum ve bende sezeryan oldumm düşün düşün kafayı yiyorum valla zor olacak ama sağlıklı olsunlar yeter ki üstesinden geleceğiz inşallah 🥰🙂
tatlibebegim_ Dryfrmzz25 oğlunuz hangi ayda doğdu nisanda mıı benim oğlumda 5 aya giriyor yarın doğumdan sonra ne kadar süre adet oldunuzz
Canlarrr Dryfrmzz25 ben delirmeyim o zaman 2,5 yaşında ikizlerim var 3. Bugün yarın doğacak . İkizlere diyorum bebek gelecek sevecek msnz bazen evet bazen hayır diyorlar . Bebeğe zarar vermesinlerde gerisi bir şekilde yoluna girer
Mzzz Dryfrmzz25 oğlum 4 aylık 5 e girdi ben 3 aylık hamileyim kendime arkadaş arıyordum ve bende sezeryan oldumm düşün düşün kafayı yiyorum valla zor olacak ama sağlıklı olsunlar yeter ki üstesinden geleceğiz inşallah @Dryfrmzz25 @Gizem2022 Benim kızım 1 yaşında ve 8 aylık hamileyim gelin sarılalım 🥴😂😂😂😂 bizi neler bekliyor çok merak ediyorum
oykualya Gizem2022 sen yine iyi ben iki aylıkken hamile kalmışım salak gibi kocaya saygı duyarsam böyle olur işte ilaç kullanırsan hakkımı helal etmem dedi aptoloş ayı gördüm sonucunu
Gizem2022 oykualya 🤣 benım oglumun adı cınar esım dırek bana cınarla aynı tarıhte dogacak dedı ben anlaöadım adet gecıkmesı olana kadar
Gizem2022 tatlibebegim_ 29 mayısta dogdu ama prematüre normal dogumum 4 temmuzdu ona ragmen oglum kuveze alınmadı saglıklı dogdu cok sukur sezeryan oldugum ıcın 20 gun kanamam oldu daha sonra gunu gunune adet gordum
ggmom Gizem2022 dollenmenin günüyle alakalı o hayırlı olsun nasıl hissediyorsun 4 ay aradan sonra tekrar 9 ay 😆
Gizem2022 bebegimd7 hayır dogumdan 3 ay sonra doktorum mukemmel birisi ne amelıyat oldugumu nede dıkıslerımı bıldım dogumdan 4 saat sonra bagdaş kurup oturdum lavaboya rahat cıktım tek basıma gıyındım yanı kısacası sankı hıc amelıyat gecırmedım
bebegimd7 Aslan04 saglikla kucaginiza alın. Sezaryen olmuşsunuz galiba. Ard arda 3 sezaryene ne dedi doktorunuz?