ozlem-06atli Altntp Çukuramabar Koru Hastanesinde doğum yaptım, çok çok memnun kaldım. Doktorum dışarıdandı, orayla anlaşması vardı. Mükemmel bir hastane.
myavocado Altntp bir ay önce Liv hospitalda yaptım, nazlı hoca doktorum. Hastaneden çok çok memnun kaldım. Çok temiz, tüm hemşireler ebeler çok güler yüzlü çok ilgili idi. Ziyaretçi, refakatçi sıkıntısı olmadı hiç çok rahat ettik iki gece kaldım
littlemiddle Merhaba 3,5 yıl önce Liv hospital’da sezaryen doğum yaptım, şimdi ikinciye hamileyim yine aynı hastaneyi tercih ettim. Çalışanlar, hemşireler çok ilgiliydi rahat hissetmiştim. Doktorumdan da çok memnunum.
myavocado Altntp paket almadim doğum teminatlı özel sağlık sigortam vardı, muayenelerimi ve doğumu karşıladı. En son geçen ay 80bin civarı diye duymuştum Liv de doğum paketini, arkadaşım sormuştu. Ama duyduğum bir şey, kesin bilemiyorum
Altntp myavocado Benım annemın komşusuda orda doğum yaptı 3 ay önce memnun kalmış ama yorumlara bakınca pek ıyı seyler duymadım da
myavocado Beri-2 Allianz özel sağlık sigortam vardı, ekstra ücret çıkmadı o yüzden bilmiyorum fiyatları