Renesmee Kızlar bu ikinci gebeliğim ilkinde böyle bir ağrı yaşamadım gayet dinçtim sezaryen oldum bebek kanala girmediği için. Şimdi de böyle bir ağrıyla tanıştım çatı ağrısı bebeğin kanala girdiği anlamına mı gelir bilen var mı
DilekBodurr Renesmee yok o bende de oluyor. Kendinizi çok mu yordunuz acaba. 25 te falan bende de oluyordu.
Nes7616 Renesmee benimde İlki 2021 Kasım doğumlu 39+1 suyum geldi hiç açılma ilerlemedi 3 cm’de sezeryana alındım acil Şimdi 36+4 ssvd deneyeceğiz beklemedeyim Ve bugün acayip çatı Kaşık pelvik taban ağrısı çektim ama geçti şuan uzun sürdü dedim ki sancım mı var acaba
Renesmee DilekBodurr 4-5 gündür başladı hiç de yorulmadım aslında hep evdeyim. Dinlenince de geçmiyor. Yatakta dönerken zorlanıyorum bacağımı kapatınca vs
BerenGulce Bende 36+4 um Çatı ağrısı bendede var şurada bekliyim bende. belki kanala girmiştir bilen biri yazarsa iyi olur
Nes7616 BerenGulce 35+5 TE gittiğimde kanalda olduğunu söylemişti bana şuan 36+4 baskı yapıyor bence doğuma hazırlık yalancı kasılmalar bunlar sanırım
2024_kmr BerenGulce bende de var ya baskı yapıyor sanki çocuk hafif bel ağrısı da inşallah döner çocuk
Renesmee Nes7616 benim geçmiyor 4-5 gün oldu azalmıyor da. İlk bi tedirgin oldum sonra doğum yaklaştığı için olduğunu okudum ama kanala mı giriyor yoksa sadece baskı mı yapıyor emin olamadım
Nes7616 Renesmee bana hatta dediki iki naz yapıp eşine benim galiba sancım var diyip gelseydin ya dedi 😅 ama yani geçti zaten 1 saat sürdü dedim olsun dedi niye riske atıyorsun dedi