1Ali Aysegulmutlu97 inşallah, bende artık bir şeyler der diye düşünüyorum son haftalar sonuçta. Bazı doktorlar çatı muayenesi yapmıyormuş acaba benim doktorda mı öyle diye düşünüyorum şimdide hayırlısı olsun artık🥹
Aysegulmutlu97 Memeran 3.5 kg çok değil 4 üzeri neysede normal doğumu destekleyen bir doktor lazım ve bir sağlık sorunu yoksa direttin gerçekten normal doğum bir mucize :)
Memeran Aysegulmutlu97 aynen öyle ben de normal istiyorum sonuçta 40 haftayı tamamlasa bile 4 kilo olmaz sanırım
1Ali Hulyaismail ne zaman geliceklerini gerçekten kendileri seçiyor, su gibi doğumunuz olur inşallah 🌸
1Ali tamamdanolmuss burdaki postlarda çok acıdığını falan yazıyorlar onlardan mı etkileniyoruz acaba, ben açıklık muayenesi oldum 36.haftada abartılacak bir şey yoktu bilemedim🥲benimde yarın kontrolüm var bakalım çatı muayenesi isteyecekmi
tamamdanolmuss 1Ali evet oysaki 36 da açıklığıma bakmıştı bugün çok gerildim kabul etmedim sanırım etkilendim buradaki yorumlardan 😕
tamamdanolmuss tamamdanolmuss bir de vajinal doğum için olumsuz deme ihtimali olursa diye korktum herhalde