myangelson Liddle_mom ilk zamanlarda ağrılar hafif sancılar olması normal. Çok aşırı şiddetli olmadığı sürece ve lekelenme olmadığı sürece korkmayın
babycom456 Liddle_mom gece uyurken banada oluyo böyle taş kesilmiş gibi , bugunde karın ve kasık ağrım var 5+5im
Liddle_mom myangelson yok lekelenme hic yasamadim ama cok kasilma oluyor ara ara oluyor ama siddetli oluyor
myangelson Liddle_mom yani bende ilk zamanlar sanci yaşadım ama şiddetli diyebileceğim kadar değildi. Eğer çok şiddetli geliyorsa bir doktora görünün olmazsa
Hempol babycom456 bende aynı şekilde çok kötü ağrı yapıyor uzanırken bile şuan ne durumdasınız acaba siz
myangelson Liddle_mom doktora bir sorarsiniz o zaman. Doktora gidene kadar da kendinizi yormayin bol su içmeyi unutmayın
Liddle_mom babycom456 merhaba bkontrolden donup sana yazmak istedim 8. Haftadayim bebegimin kalp atislarini duydum🥲doktir agrilarimin 1 2 ay icinde gecicegini soyledi bol bol dinlen dedi haberin olsun
Liddle_mom babycom456 evet ilk defa duydum 6 haftalikken ogrendim ben hamileligimi doktorum 2 hafta sonra gel dedi bakalim bebek olusmusmu diye valla kalp atislarini beklemiyordum cok buyuk supriz oldu 🥲🤭
babycom456 Hempol valla benım aynı uyurken kaskatı kesiliyorum hala öyle ama cok şükür kalp atıslarını duydum 🙏
Hempol babycom456 a çok sevindim hayırlı olsun 🤗 nedeni neymiş sorabildiniz mi doktora bir de kaçınca gebeliğiniz
babycom456 Hempol yok canım o anki heycandan telaseden aklıma gelmedi pek eğer devam ederse 15 gün sonra flan kontrolum var o zaman sorucam 🙏 1 kimyasal 1 kurtajım var bu ilk olucak nasip olursa 🙏😍