Zeynayla Herkes mutlaka bunu söylüyordur ama stres kaygı en son yapmanız gereken şeyler, bende maalesef stresli bi gebelik geçirdim geçirmeye devam ediyorum. Kasık ağrılarına gelecek olursak ilk zamanlar 16. Haftalarıma kadar bende hep kasık ağrısı çektim doktorum hep normal olduğunu söyledi kanama gibi durumlar eşlik etmediği sürece endişelenmemem gerektiğini söylüyordu. Çünkü rahim büyümeye devam ettiği için bağlar geriliyor bunun neticesinde ağrılar çekmemiz çok normal. Bunun için çok endişe etmenize gerek yok bence. ikiz gebelikte en çok dikkat edilmesi gereken rahim ağzı yetmezliğinin sık sık kontrol edilmesi ben bununla alakalı sorunlar yaşadım ve yaşamaya devam ediyorum. normalde 12. Haftadan sonra ayda bir kontrole çağırıyor doktorlar ama ben hep 2 haftada bir gitmeyi tercih ettim sık kontrol tekil gebeliğe göre daha önemli ve hissettiğiniz anormal bir durumda doktorunuzu rahatsız etmeyi ihmal etmeyin🥲 ve kesinlikle kendinizi çok yoracak işler yapmayın eğilip kalkarken çook dikkatli olun ben bunlara ilk zamanlarımda çok dikkat etmemişim yeni yeni anlıyorum ve çok önemliymiş.. Zaman geçtikçe vücudunuz hamileliğe daha çok ayak uyduruyor tüm sorunlarınızın yavaş yavaş geçtiğini göreceksiniz inşallah🙏🏻