Tsknaltunts Kızlar kusura bakmayın başlık biraz açık oldu ama 19. Haftadayım tuvaletten çıkamıyorum sürekli çişim geliyor.. ilk hamileliğimde son aylarda başlamıştı ama şuan çok rahatsız oluyorum doktor bebeğin eşi aşağıda dedi acaba ondan mıdır ??
littlemiddle Tsknaltunts Baskı yapıyor olabilir mesanenize. Ben normalde de hemen sıkışan biriyim, 29. haftamdayım klozete bütün halde yaşıyorum 😅
Zuhal_Y Tsknaltunts ayaklarinizi sicak tutun birde tuz tuketiminz nasil vucutta tuz olmadigi zaman suyu ictigimz gibi atarmisiz. Cok fazla tuketmemek kaydiyla kaya tuzunu oneriyorlar tansiyonunuz yoksa tabi .
Nazo77 Tsknaltunts öyle durum yaşamıyorum çünkü doğru düzgün su içemiyorum iki litre su daha fazla içsem birşey yiyemiyorum tuhaf
Tutaste_ Tsknaltunts 36 dayım kalkıyorum abartısız ıkı adım atıyorum geliyor dısarı cıkamıyorum ıkı saat 😄😄😄
Tsknaltunts littlemiddle bende ilk gebeliğimde o haftalarda başlamıştı muhtemelen baskı yapıyor plesanta ama çok geliyor :/
bhtrolcay littlemiddle yaa sizindemii bende aynı dertten muzdaribim okdr bi sıkışıyorumki sanki böyle 3 4 saattir kendimi tutuyormuşum gibii ayy buaralar daha çok arttıı
Hcrndgn Bende ilk hamileliğimde son aylarda yaşamıştım şuan iknci hamileliğim ilk aylarda basaldi bı ara duruldu suan25 haftalığım bı yudum su bile içsem sanki bir sürahi içmiş gibiyim geceleri hiç saymiyorum bile,😀
Tsknaltunts Hcrndgn evet evet aynıyız canım ve anında gitmezsem öyle ağrı yapıyor ki anlamadım valla ☹️
Rose1995- Benmde öyle ilk hamileliğimde son aylarda olmuştu. Şimdi 17 haftalık ama 15 haftalkken başladı
Tsknaltunts Rose1995- evet evet benimde daha 16 da filan vardı ama bu kadar yoğun değildi şimdi aşırı geliyor anlam veremiyorum
Tsknaltunts Tutaste_ ahahah ben abdest alıyorum bir vakit namazı zor kılıyorum selam verip çişe koşuyorum bide sanki tutmuşum gibi 😂
Naznaz110 Tsknaltunts kendimi gördüm maalesef 36+5 im hala devam ediyor oo sorun yere yatın ve ayağınızı koltuğa daya ben böyle yapa yapa eşi de yukarı çıktı ve biraz olsun rahatladım
Tsknaltunts Naznaz110 son ayları anlarım da bunda çok erken başladı benim ayy sağol canım yapacağım dediğini 🫶
Tsknaltunts bhtrolcay evet evet benimde bu ara çok arttı bide anında yapmayınca karnım ağrıyor hemen 🫣🫣
littlemiddle bhtrolcay evetttt üstelik gidiyorum tuvalete sanki saatlerdir sıkışık hissiyle, ama mehh iki fışş bitiyor🤕😵💫😅
bhtrolcay Tsknaltunts evett yaa harfi harfine aynısından yaşıyorum canım😅😅 nolcak böyle doğuma kadarr çok zorr🥲