Kayramelisa97 Ben ilk sezeryanda 1 haftada ağrılarım bitti Ama ilk yürümemde ağzımın çıktığı kadar bağırmıştm 3 gün kambur yürümüştüm Doğuma 2 ay var şimdi aşırı korkuyorum Bife belden yapılan iğneden korkuyorum 😧 Acımamıştı ama içim çok korkuyor
glycnkrt Kayramelisa97 canım çok tatlı benim, ilkinde ben bu kadar bağırtı falan yaşamadım hani kolaydı. bakalım ikinci nasıl olcak. ilkinde de kiloluydum yine aynı. heyecandan tansiyon çıktı diye genel anestezi olarak yaptırdı doktorum.
perihankrkya Kayramelisa97 ilkinde ameliyattan snra dimdik yürüdüm agrim olmadi ama ikincide olur mu ki korkusu var bende de 2haftam kaldi doguma
Aysezey Kayramelisa97 ameliyat kısmı falan çok sarsmadı aslında bağrcak kadar ağrı olmadı ama ilk kalkarken yürürken tuvalet yaparken baya ağrım oldu. Benm sonrasnda çok sorun olmuştu kanım pıhtılaşmaya başladı baya süründüm hastanelerde kış günü. üşütmüştüm üstüne. Sonrda mantar olmştum sonra başka şeyler derken 6 ay kendime gelemedim. Umarım 2. Kolay olur . Herkesin aynı geçmiyo sonuçta mesela ablamın sizin gibi ilki çok zordu ağlıyodu hep 2.de aşırı kolay atlattı. İnşallah sağ salim atlatın 🤲🏻🌼
Evhamlikurabiyeanne Ilkinde biraz olsun yatip dinlenebilmistim ikincide ilk ayaga kalkistan sonra hic yatmadim diyebilirim taburcu olana kadar ne yattiysam iste. 2 cocukla hic firsatim olmadi ama genel olarak 4 5 günde toparlaniyor insan
_ozlmm Kayramelisa97 İlk sezeryanım öyle zor geçti diyemem dediğiniz gibi yürüyüş anı zor oluyor sonra yürüdükçe geçiyor ağrılar bu cuma bende ikinci sezeryanımı olacağım inanın içimde çok korku var sanırım yaşayacağımız şeyleri biliyoruz bu yüzden bu korku 🥲 Umarım kolay olur toparlanma sürecimiz sağlıkla kavuşuruz çocuklarımıza
CeylanCagan Kayramelisa97 bende 5 gün sonra İkinci sezeryabımı olucam ilki genel anestezi idi bu spinal olucak korkuyorum iğnesi acıtır mı sonra çok acı yaşar mıyım diye
Hcrndgn Benimde ikinci sezeryanim olucak banada iğneden iki kere vuruldu uyusmadigim için acımamişti sadece sezeryandan snra karına bastiriliyor ya onun korkusu var biraz 😢