Yagmurbebek Mehmeteren-ve-defneninannesi bence de erkek senesi gibi cok erkek bebek bekleyen duydm. Benmde ikinci oglusmuş. 😍
aydinecemm Mehmeteren-ve-defneninannesi bir oğlum var şimdi kuzum oluyor ☺️ 15 haftalığım. Ve çevremdeki herkes koz benim bekliyor ☺️
Nurgrdp Bence gözlemlediğim ve gördüğüm kadarıyla 2024 erkek bebekler 2025 te ise kız bebekler doğuyor.Bu sene erkek bebek dünyaya getiren daha çok 2025 ten itibaren de kız bebeklerin dünyaya daha fazla geleceği kanaatindeyim 🐣🐣🐣
Eliif95 Mehmeteren-ve-defneninannesi evet ilk bizimki kısmetse hayalimiz bir erkek bi kız 🫣 sizin maşallah öyle olmuş sağlıkla büyüsünler🪽
myangelson Mehmeteren-ve-defneninannesi doktor ayda 1 kontrole çağırıyor en son 12. Haftada gittim oraya ikili testin sonucuna falan bakılacak 😊
Ayaz_Aybars_mom Mehmeteren-ve-defneninannesi bencede erkek ne zaman hamile kalsam erkek senesi oluyor 🤣🤣2022 de oglumu kucagima aldm bunuda bi kiz bi erkek diyolar erkek dediler en son smdi detayli bekliyorum ama kesin erkek yani 🤣
Mehmeteren-ve-defneninannesi Ayaz_Aybars_mom içine öyle mi doğuyor yoksa doktor bi yüzdelik mi verdi ☺️
Hsnsarem-94 Mehmeteren-ve-defneninannesi keşke benimde bir tane oğlum olsa kesenin tahmininde bulunuyorlar burda herkes kız diyor ama iki tane kızım var bir tane denoglum olaun iaterdum yine de
Sulegkdmr Hsnsarem-94 benim gibi Rabbim gönlümüzce hayırlı sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin inşallah 🙏
mucizem-21 Hsnsarem-94 benimde iki oğlum var inşaallah sağlıkla üçüncümüz sizin erkek benim kız olur ☺️