Haticegns Yaseminyhyh nasıl ya spiral ile hamile kaldın kayma olmamış sende de ve sana kürtajdan başka çaren yok mu dedi sen hamilemisin şu an kuzum
Haticegns Yaseminyhyh sakın kuzum sen o diyen doktora inanma başka birşey varmı yokmu bilmiyorum ama sadece spiralin var diye bunu dediyse asla inanma çünkü benim de halen spiralim takılı ve 34. Haftamdayım ve bu şekilde doğacak Allah nasip ederse ki hep duyuyoruz bazı bebekler ellerinde spiralle doğuyor :)
Yaseminyhyh Haticegns evet sadece spiral im var diye dedi bunu ve bende çıktım gittim ordan başka doktor arayışına geçtim bir sonraki doktorda benzer şeyler dedi ama başka bir doktora daha gittim bu şekilde dogabilcegini söyledi suan 7.haftalıgım 2 gün sonra kontrolüm var bakalım hayırlısıyla ne dicekler merakla bekliyorum
ykaya18 Ben doğum kontrol ile 4 sene korundum, geri çekilme falan da yok direkt içeri yani. Çocuk düşündüğümüzde hapı bıraktım 5.yıl hamile kaldım kayıp yaşadım, 6.yıl yine hamileyim 🤭🤭
Haticegns Yaseminyhyh evet canım ben gebeliğimi 8. Haftada öğrendim üzerine regl görmüştüm birde spiralim olduğu için hiç hamile olduğumu düşünememiştim yerindeydi ilk muayeneye gittiğimde sonra perinatolojiye yönlendirdiler beni çeksin spirali diye ama oda çekmeyi uygun bulmadı bu şekilde hamileliğin ne sana nede bebeğe hiç bir zararı yok sadece bi ihtimal erken doğum olabilir dediler 3-4 ayrı ayrı doktor ama şu an 34+2 yin henüz bir sorun yaşamadım kuzum sen bi perinatolojiye de görün istersen
Yaseminyhyh Haticegns ne iyi insanlara denk gelmişssiniz benim ilk gittigim doktor sacma sapan konustu ipi duruyorsa spirali cıkaralım dedi düşedebilir dedi neyseki ipi durmuyordu ve cekmedi öncesinde düşünelim dedik bu ipi cekme işini zaten spiral istenmeyen gebelik için takılıyor vs diye bize cıkıştı ee tam olmasın dıye takıyoruzda oldu yani napi Allahın verdigi cana nasıl kıyayım insafsız doktor
Haticegns Yaseminyhyh takma canım sen onları birde hamilesin içini rahat tut evet spiral çektiğinde öyle bir ihtimal varmış bana da dediler düşük ihtimali var ama burda dursa da sana da bebeğe de bir zararı yok her hangi bir fiziksel eli kolu herhangi bir uzvunda bir sorun teşkil etmez korkma dedi doktorum sende korkma hamileliğinin tadını çıkar kaç haftalıksın bilmiyorum ama Rabbim en dogru zamanda sağ saglim bebeğini kucağına almayı nasip etsin 🤲
Haticegns Yaseminyhyh oda riskli gebelik uzmanı genelde zaten kadın doğum uzmanı çekmez spirali çekilecekse perinatolojiye yönlendirir birde o bakar