leylos01 Kızlar başlıktanda analayacağınız gibi bebeğin başı yukardaymış dedi doktor bugün kontrolde eğer dönmezse sezeryan olur dedi bu şekilde olup dönen varmı normal doğum istiyorum
1PrensAnnesi___ leylos01 Sizin daha erken. 34 haftalık oldum benimde makat geliş doktor son ana kadar bekliyoruz ama haftası ilerledikçe şansı azalıyor yeri büyüdüğü için daralıyor dedi araştırdım 37 haftadan sonra dönmesi çok düşük ihtimal
Simasu14 leylos01 Benimde 29 haftalıkken gittim. Aynı şekilde başını yukariya getirmiş dedi ama normal bu aylarda döner dedi. Çarşamba gideceğim inşallah döner
leylos01 Hepinize teşekkür ederim içimi rahatlattınız Kara22 1PrensAnnesi___ eea Maviss718 Simasu14 myangelson M-Urass_Mom
M-Urass_Mom leylos01 29. haftadaki kontrolümde dönmemişti. 34′e kadar dönmezse sezaryen dedi. Genelde 24. hafta civarı dönmüş olur dedi. 30. haftamda dönmüştü. 39+2 oldum halen baş aşağı
rumeysa_1c benimki de o haftada makatti 1 hafta sonra gittim dönmüş doktorun seni boş yere telaşlandırıyor
Gozzz123 Ben de 27+3 teyim dün kontrolüm vardı başı yukarıdaydı ama doktorum çok normal 36 ya kadar dönmesini bekliyoruz dedi onun için hiç telaşlanma hayırlısıyla döner inşallah sağlıkla gelsinler de🙏🏽