HazelSeren CananErdl ay bu değerlerden hiç bısey anlamıyorum benımde sonucum cıkmıs ama ne demek ınternette sağolsun guzel bısey yazmıyor ınsan içi içini yiyor sonra
Semranisa CananErdl sonucunuz gayet güzel zaten bu test risk faktörünün yüzdesini gösteriyor sizinki gayet risksiz görünüyor Rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın 🫶🏻
CananErdl Beyazmelekkk doktora göstermedim eşim yarım saat önce aldı sonuçları kendi doktoruma randevum 12 ekimde ultrasonda temizdi
CananErdl HazelSeren bende anlamadım anlayan varsa baksın bakalım inşallah bilen biri çıkar aydınlatır
Aslaninannesi_ CananErdl bu kağıtta risk yazmaz sizin ilk attığınız doğruydu bu değil . Size temiz çıktığını söyledim kafanızı karıştırmayın daha fazla evladınızı sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin canım tekrardan geçmiş olsun 🙏
Beyazmelekkk Aslaninannesi_ benimde paa 1.99 Fbeta 83 çıkmış benimki nasıl sizce henüz raporu almadim
CananErdl Beyazmelekkk bacak arasını görmedi kemik yapısını erkeğe benzetti 12 ekimde net belli olur diye düşünüyorum