SerenY Kızlar bu ikinci gebeliğim. İlk doğumum normal gerçekleşti. İlk doğumdaki doktorumdan doğum anında asla memnun kalmadım. Normal doğum yapıp da memnun olduğunuz doktorları söyler misiniz
Annegul_00 SerenY Benim ilk gebeliğim ve henüz doğum yapmadim ama gönül rahatlığıyla odak Hastanesi’nde ersen beyi onerebilirim.Denizlide kimle karşılaşıp konuşsak herkes memnun☺️
zgeDenizKaramanAtmaca Annegul_00 ersan bey den gidenler aşırı memnun ben ilk kızıma hamileyken denizli devletteydi çok memnun kalmıştım. şimdi odakta 2 arkadaşım ona gitti.
Pinkopinkoo Annegul_00 aynı hastane de Muhammet göçmene gidiyorum 27 bin dediler . Doktordan doktora fark ediyor mu
Annegul_00 Pinkopinkoo Aaa demekki farkediyor canım hatta bunu şu an senden öğreniyorum iki hafta önce yenilenmiş fiyat olarak söylediler bide bana
Pinkopinkoo Annegul_00 baştan bari takipli miydiniz. Belki de o yüzden fiyat farkı oldu. 35.haftada başladım ben istanbul dan geldim
Annegul_00 zgeDenizKaramanAtmaca Evet evet kesinlikle öyle gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.☺️