Xxxxci Ben en son 28.haftada gittim 3 hafta sonra gel dedi doktor yani 32 de gitmem lazım dimi? 32.haftadan sonra kontrol sıklığı kaç haftada bir oluyor bidaha ne zaman gitmek gerekiyor ?
Emos42 Xxxxci özele gittiğim için 10 gün ücretsiz olan kontrol randevusunu kullanıyoruz bir kere 10.gun çağırıyor sonrakini 2 hafta sonraya çağırıyor
--sy Xxxxci şu an 32+6dayız, doktorum 2 hafta sonra gel 2 haftadan sonra her hafta görüşmeye başlayacağız dedi
Deletedmom_116 Xxxxci riskli gebelik olduğu için Sürekli gidiyidum haftada iki haftada ağrım oldukça acile ama 32 . Haftadan sonra bı kere İki haftada sonrasında her hafta gidip nst ye girmek en doğrusu sorun yoksa tabi sorun varsa her sorun olduğunda acile gidilebilri
Gurbetci_biriii Aylaa123 aaa sizinle aynıyız ben geçen hafta gittim nts’ye bağladı yarında gidicem nts için ☺️
bls27 bizde en son 30+3 de gitmiştik bundan sonra 2 haftada bir yapalım kontrolleri dedi doktor bu cumartesi tekrar gideceğim 32+3 de
Esoss22 32ye kadar her ay. 32den sonra 3 haftada bir gittim.35ten sonra her hafta cagirdi 38.haftalik olduk 6gun sonra dogumum var
Pembesarelle2 Xxxxci Haftamdan itibaren haftada bir gitmeye başladım gebelik şekerim olduğundan dolayı muayene ve nst her hafta şuan 33 haftalığım onun öncesinde ayda bir defa vardı kontrolüm
Annegul_00 Xxxxci Ben şu an 35 haftaligim en son 32. Haftada gitmiştim doktorum 35 de gel dedi nasipse cuma günü kontrolümüz var ☺️ sanırım 35 den sonra da her hafta cagiriyor
Htc9876 Xxxxci 30 da gittim 1 ay sonra dedi 33 haftalık gittim nstye bağlar diye bekliyordum ama nst ye almadı bi daha 37 de gel dedi çok geç değil mi hastane çantasını filan hazırlıcaktım hevesim kaçtı 1 ay sonra hazırlıcam