minnosbirkiz AleynanNUR regle göre hesaplarsanız daha net olur, çünkü ilerleyen haftalarda olması gereken haftayı yakalıyor, ilerde stres yapmayın neden 1 hafta geriden geliyor diye, halbuki olması gereken haftayı yakalıyor ☺️
Guzelanne56 AleynanNUR Aşkım ultrason doğru bir hafta geç döllenme yaşamışsın biraz daha ilerlediği zaman haftan bebeğin kalp atışı falan duyulunca doktor son adet tarihini düzenleyecek bir hafta ileriye çekecek ona göre takip edeceksin ultrason neyse o doğrudur ilk üç ay olay sonrasında zaten bebek üç aşağı beş yukarı bir geri bir ileri çıkıp duruyor Adete göre hesaplamanı tavsiye etmiyorum çünkü o şekilde hesapladığın zaman doktor ölçüm veriyor sana belli bir haftaya belli kg geliyor Ya da uzuvları ölçüyor Bu sefer çocuğum gelişmedi mi diye stres oluyorsun benim de bebeğim bir hafta geçti önemli ve ben bir hafta kontrole gidene kadar ağlamıştım sırf adete göre hesapladığım için o yüzden ultrason neyse o doğrudur ilerleyen haftalarda üç aşağı beş yukarı çıkar ama senin doğum tarihi şu an ultrasonla bebek kaç haftalıksa son adet tarihin kaç haftalık olacaksa odur yani bebek on gün önden de gitse kesinlikle doğum tarihi değişmeyecek doktor son adet tarihini güncelleyince sana anlatır zaten
dilaraulusoy AleynanNUR canım bir iki hafta sapmalar her bebekte oluyor önemli olan çok fark olmaması iki bebeğim de de 2 haftaya yakın fark var ilkinde de öyleydi gayet sağlıklı doğdu bu biraz genetiklede alakalı. İkinci oğlumda öyle.