Sedaccls Merhaba kızlar haftaya salı günü rahim filmi çekineceğim öncesinde ilişki yasak mıdır bana uyarı yapılmadı lütfen bilgilendirir misiniz
orkidemm_ Sedaccls bana yasak denilmedi sonrasıda yasak denilmedi filmden önce beta için kan aldılar sonuca göre çektiler filmi
annesinin_kelebekleri Sedaccls genelde adet bittikten 4-7 gün arasında yapılıyor ve ilişki tavsiye edilmiyor gebelik oluşma açısından, eğer adet sonrasi baya bir zaman geçtiyse o zaman betaya bakılıyor hamilelik var mı diye
erikarpuz Sedaccls bence yapılmamasında fayda var zaten öncesinde kesinlikle yasak görüntü sıkıntısı olabilirmiş sonrasında da enfeksiyon olmasın diye yasak
orkidemm_ Sedaccls nerede yaşıyorsunuz benim olduğum hastanede öğleden sonra çıktı çekimde ondan sonra oldu
orkidemm_ Sedaccls hım orayı bilmiyorum ama muhtemelen işleyiş aynıdır beta konusunda hatta belki daha erken çıkar
Sedaccls orkidemm_ orkidemm_ muhtemelen öyle olur ben de nasıl olur bilmediğim için bilen arkadaşlara sormak istedim
Sinerjik Merhaba canım yasak, hatta eger rahim filimine kadar iliski olur ise bu ay rahim filmi cekilemezsiniz demişti ordaki hemşire
FgD Regl sonrası çektirdim ben bu ay çekim sonrası 15 gün yasak dedi doktorum deniz havuz cinsel ilişki