Srp53 Kızlar eczacı bunu tavsiye etti kabızlık yapmıyormuş. Daha kendi doktoruma sormadım kullanan var mı ? Genelde bebeklere kullanıldığı yazıyor bakınca da devletin karşıladıklarına göre mg olarak düşük.
Babyandmee Srp53 ben kullanıyorum bi kutu bitti dün yeni aldım kabızlık yapmıyor mide bulandırmıyor doktorum 2-3 tane iç dedi hatta kanım düşük olduğu için
Ayednc Srp53 18 haftalık hamileyim eczane bana bunu verdi şuan kullanıyorum doktora da soramadım randevuma daha var siz bi faydasını gördünüz mü?
Srp53 Zeynepgmsbs61 inşallah yükseltr ben aç karnına pekmez üstüne limon sıkarak içiyorum emilimi hızlandırıyormuş. İki sat süt ve süt ürünleri çay kahve de yasak. Vallahi diğer ilaçları kullanmak istemiyorum süründürüyor resmen.
Zeynepgmsbs61 Srp53 bana doktor bulantı olmaması için, yemek arasında yada yemekten hemen sonra iç dedi ferrumu öyle içiyorum ama etkisi biraz azalıyordur tabiki acaba hem ferrum hem ocean ikisini aynı günde kullanabilir miyim?
Burcuylcin Doktorumun önerisi ile aldım kullanıyorum 1 kutu bitmek üzere kabızlık gibi bir sorun yaşamadım.
Srp53 Zeynepgmsbs61 bundan sabah akşam iki tane kullanın o zaman.benn şimdi keçiboynuzu özü sipariş verdim Tayyar özün memnun kalanlar var değerleri yükseltiyormuş onla birlikte tüketeceğim bakalım
Srp53 Babyandmee bana da günde iki tane iç dedi de kabız yapar belki diye bi tane alıyorum akşama bi tane daha alayım madem kesin yan etkisi yoksa. Değerinize baktırdınız mı peki hiç ?
Babyandmee Srp53 bende daha 2 bucuk haftadır kullanıyorum daha baktırmadım değerlerime yan etki yapmadı bana ki ben çok zor hap içer kullanırım bunun bi sıkıntısı olmadı bana
Srp53 Babyandmee ben de sizin gibiyim devletin verdiği demir ilaçlarını içmek eziyet benim için. İnşalla değer de yükseltir de değiştirmek zorunda kalmam bir ay sonra yükselmediyse değiştirecek yine.
Silaybooo123 Srp53 yani kan değerlerim de bir problem yoktu hafif bir kansızlık vardı onu da en sın doğum için tahlil alınınca bir şey demedi doktorum sma genel olarak rahatsız etmeyen Bi ilaç
Srp53 Silaybooo123 bende de çok hafif kansızlık var ama her ay tahlil istiyor anlamadım yükseltmezse bunu da değiştirecek
Silaybooo123 Srp53 birazda beslenme ile alakalı olabiliyor kansızlık ama ben gayet memnundum hatta onun yeni içeriklisi e vitaminlisi mi yanlış olmasın c vitaminlisi mi ne vardı yenisi bu demişti eczacı hatta ondandı
Srp53 Silaybooo123 onu hiç duymadım ben direkt kabızlık yapmayan ilaç verin dedim bunu verdi eczacı doktora da bunu kullansam olur mu dedim olur 1 ay sonra artış olmadıysa değiştiririz diyor düşük dediği de hemoglobin sınır 11 benim 10
Silaybooo123 Srp53 anladım bence düzenli kullanınca düzelir. Ben hamileliğim boyunca hep oceanın vitaminlerini kullandım