Hulyaerol Aksjs yani 40 haftaya kadar beklemiyorlarmis genelde 40 haftadan önce alıyoruz dedi doktor makat geliş olduğu için riske atmaya gerek yok dedi vermesi lazım
Aksjs Hulyaerol bencede ben kimde okuduysam hep sezeryan günü almış beni 40 a kdr bekletti döner dedi ama bebekte dönmedi
Hulyaerol Sude55 ewet rabbimin izniyle heyecan korku bı arada bende 🥹🙂 çünkü normal doğumu biliyorum süreç nasıl biliyorum ama sezeryan hiç bilmiyorum neler bekliyor bizi acaba 🫢Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
Sude55 Hulyaerol bende heyecan ve korku. Bebeğe kavuscagim için mutluyum ama süreç ve ameliyat sonrası bebek bakımı vs beni korkutuyor düşünmemeye çalışıyorum inşallah herşey güzel geçer
yaasemin Ceyda24 şuan için korkum yok benim ilki özelde olmuştu ve güzel geçti korkucak bişey olmadı bunda devlete olucam korkudan çok tedirginlik var umarım güzel geçer
Hulyaerol Beyzatls hayırlısı buymuş demek bebeklerimiz böyle gelmek istemiş ne diyelim hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah 🤲
Hulyaerol Sude55 inşallah bende de heyecan War 🥹 çok şükür doğum sonrası kayinwalidem ben toparlanana kadar yanımda olacak 😊 şanslıyım bu konuda Allah razı olsun işimi yemeğimi yapicak
Regima Hulyaerol hala almadık, haftaya kontrolumuz var o zaman alırız. Bizde de zorunlu sezeryan gözlerimden dolayı doktorum izin vermedi. Duyduğumda baya baya üzülmüştüm😂 şimdi takmıyorum
Hulyaerol Regima banada bebek için ilk makat geliş dediği günde sormuştum makat geliş olunca ne oluyor demiştim dönmezse sezeryan demişti 😅o gün kendimi sezeryane alistirdim o günden sonra da zaten hiç bir kontrolde baş geliş olmadı bebeğim 🤷😃
BusraaZeynep Aylaa123 benim 37 de bakıldı dönmemişti kafası midemin altındaymış. Sonra da 38+3 te çağırdı dönmemiş olursa gün vericem dedi çarşamba gidicem bakalım ne olacak
Regima Hulyaerol insan kendini vajinal doğuma hazırlayınca aniden bunu duymak insanı ürpertiyor😅 ama sonradan alışılıyor😂 öncelik zaten bebişlerimizin sağlıklı doğması🫠🥰