Ebrumarbling Arkadaşlar 31 haftalık hamileyim canım aşırı derecede maydanoz istiyo biraz yedim ama sizce bi sorun olur mu
ASLIAYDOGAN44 Ebrumarbling fazla maydonoz yemek sakıncalı diye biliyorum bence tadına bak okadar yani
Dderryaa Ebrumarbling canım 13+4 günlük hamileyim ve bugün kontrolüm vardı nane maydonoz yemiyordm sordm doktora halk arasında rahim açar diye konuşuluyor dedi ama öle bişey yok yiyebilirsin dedi
charlaa Ebrumarbling bende 33. haftamdayım ve her sabah kavaltıda yiyorum canım hemde bir hayli fazla. bazen akşamları da elime alıp çerez gibi yiyorum 🤷🏻♀️
umidadem Ebrumarbling canım sadece bende oldu zannediyordum valla bende baya yedim 3 ayda aşermaya başladım 😊🌹
hllsyr Bende normalde çok maydonoz tüketirdim hamileliğimden önce.hatta hamileliğimin ilk haftalarında bilmediğim zamanlrda bile bi oturuşta yarım demet yedim kahvaltıyı öyle seviyorum 🙈😂 sonra Düşük yaparsın yeme dediler. Doktoruma sordum öyle avuç avuç yemediğin sürece sıkıntı olmaz dedi.herşeyin fazlası zarar canım. Az az tüketebilirsin. Ben 36+6 yım hala tüketirim çok çok değil önceki gibi nefsimi köreltcek kadar
Ebrumarbling hllsyr bilgi için teşekkürler kendimi tutamadım sabahtan beri aklımda yedim bir avuç kadar 😉
Edssm Demet Demet yemediğin sürece hiç bişey olmaz tadımlık yiyebilirsin tabiki bende hergün yiyorum ama abartmamak kaydıyla