Babyybabyyy Kızlar hangi marka kurutma makinesi kullanıyorsunuz? 2.çocuk geleceği için ben ihtiyacım olan şeyin kurutma makinesi olduğunu düşündüm ve altus marka aldım. Kullanan var mı? Memnun musunuz?
Ezgisrerkli Babyybabyyy Altusun kurutma makinesini değil de çamaşır makinesini kullanıyorum hiç ama hiç memnun değilim
Burcu-2634 Babyybabyyy ne kadara aldınız acaba nasıl işlevi falan bende uyguna bi kurutma makinası istiyorum bakalım da
Busra5354 Babyybabyyy bnde altus makina ve kurutma var suanlik memnunum, nereye koyucaksiniz iyi dusunun cunku oldugu yeri cok isitiyor. Kisin cok guzel ama yazin banyoda falan olunca insanin giresi gelmiyor 😂😂😂
Cudana Arçelik kullanıyoruz evlendiğimizden beri yani dört senedir. Olmazsa olmazım, buzdolabından bir farkı yok benim için evin demirbaşı. Çok memnunum
Birbebekk Babyybabyyy trendyolda 12 bin siz nasıl bukade yüksek fiyata aldınız bende bu markayı alicam insalalh merak ediyorum
poyrazege1503 Babyybabyyy güle güle kullanın 💙bende kullanıyorum memnunum bebişim gelecek 2 ay sonra ama kurutma makinesinde kurutulur mu acaba eşyaları emin değilimmm kurutma diyen var kurut diyen var 🤔
Busra5354 Babyybabyyy dedigim gibi kisin cok guzel oluyor sicacik ama yazin aman Allahim pisiyorsun sicaktan 😂😂
Babyybabyyy Birbebekk kredi kartımız limit doluydu bizde peşin fiyata 3 ay sonra ödemeli aldık. O yüzden üstüne fark koyuyor sanırım. Yoksa trendyol benimde aklımdaydı da işte o kredi kartı olanlara bir fırsat 🙂
Satisati 2 senedir Vestel kullanıyorum eşime iş yeri hediye vermişti çok çok memnunum elim ayağım resmen bebekten firsaf bulamayan annelerin demirbaşı
Evrimnbe Babyybabyyy kurutma makinası işi çok zor bi iş bende alacağım burada sordum kimisi çok memnun kimisi değil kimisi de alınmasını gereksiz görüyor kimisi bi markadan çok memnum diğeri aynı markadan hiç memnun değil gerçekten ne yapacağımı şaşırdım aynı şekilde çevremde kullananlar da var 5 kişiyse misal 3 kişi çok memnun 2 kişi değil çekiyor diyor ıslak kalıyor ütüyor çok kırıştırıyor diyor gibi gibi kafam çok karıştı😂
Babyybabyyy Evrimnbe kaynanam kullanıyor yani çarşafla falan bazen ıslak kalıyor. Evet kırış kırış çıkıyor. Ama kış günü 2 çocuk kıyafeti kurutmak da zor olur ya. Hem makineye at çıkar as. Yani bilmiyorum artık imkan varsa hayat kolaylaştırılabilir diye düşünüyorum
Evrimnbe Babyybabyyy evet doğru kurutacak yeri olmayanlar için kışın çok kurtarıcı ben bu zamana kadar boş odam vardı orada hep kuruttum peteğini açıyordum ama ev çok yoğun yumuşatıcı kokuyodu şimdi boş odayı bebek odası yapıcam ve çamaşır kurutacak yerim yok evin içinde bebek varken koku yapıyo mecbur bende alacağım ama marka model çok kararsızım burada da okudum yorumları vs yine karar veremedim🤦🏻♀️