Tutaste_ babyiscoming_ hala içiyorum 1 ay içemedimde götümğ toplayamıyorum agrıdan şimdi vallahi içiyorum bı haftadır toparlanamadım
Zhrbjts babyiscoming_ ağrım olmadıkca almıyorum doktorum magnezyum çok önerdiğimiz birşey degil sorun ağrı vs olmadıkca alma dedi 25 haftaligım bugüne kadar 3 kez kullandım genellikle soda ve kabak cekirdegi kullanmaya özen gösteriyorum
parliyokralice Aylaa123 peki ne zaman başlattı, 10+5teyim şiddetli bel ağrım var yazdım doktoruma ama bişey demedi daha
Aylaa123 parliyokralice çok hatırlamıyorum benim çok ağrım olmadığı için 14 15 te başlamıstım ben sanırım
parliyokralice babyiscoming_ aa yukarı da 13. Haftadan itibaren deyince bi korktum çünkü çok ağrım var belki başlatır diye mesaj bekliyorum doktorumdan bel bacak ağrısı olana da başlatıyolarmış galiba 🙏
Strawberry48 Yedinci sekizinci ay da ihtiyaç halinde kullandım dokuzda daha çok ihtiyaç duydum kramplar artınca düzenli kullanmadım
parliyokralice babyiscoming_ ayy evet şimdi yazdı magnorm kullan günde 1 tane diye çok sevindim yaa inşallah rahatlatır çok çok teşekkür ederim 😍
napoliten_ Bana da kasık ağrılarım var diye 15. Haftada vermişti 22’de bıraktım kendi isteğimle, şuan 33 haftalığım herhangi bir ağrı sızı yaşamıyorum öyle aman aman şükür 🙏🏻
babyiscoming_ napoliten_ bebek gelişimi içinde baya yararlıymış o yüzden ben doğuma kadar kullanırım herhalde😂
babyiscoming_ Zhrbjts yaa öyle mi doktorlar genelde öneriyor aslında hatta bebek gelişimi içinde çok iyiymiş öyle söyledi benim doktorum hepsi farklı konuşuyor işte
Zhrbjts babyiscoming_ aynen oyle herkes farklı anlamadım 6 yıl aynı müfredatı islemiyorlarmı bunlar🤷🏻♀️
babyiscoming_ Zhrbjts ben doktorumu değiştirdim 10 gün sonra başka doktora gideceğim ona da sorayım bi😂