Nur67 Dün mü pik di bugün mü pik bişey anlamadım ilk kez yapıyorum yorumlar mısınız 
Guzelanne56 Nur67 dün pikse bıle bugün yumurtalama ya devam edıyor yarın çatlama olacak yada yarın pik olacak. Bugünü geç şunu degerlendırdıysen yarın test yaparsın çok sılıge dönmüşse hemen degerlendır catlama olmuş zaten bebekler catlama da tutar. Pıkse de yıne degerlendır catlamayı görünce bı daha dene
Sevgiiss Nur67 olur ben ilk bebeğimde böyle bir gün ilişki bir gün ara ile hamile kaldım çatlama görene kadar böyle yap
kindacute Nur67 üst üste yapmak şart değil iki-üç günü geçirme yeter. Çatlama sonrası birkaç gün de devam edin. Biz hep pik ve çatlama günlerine yoğunlaşıyorduk, ne zaman ki çatlamadan biraz geçince ilişki yaşadık o ay hamile kalmıştım.
Gzmom Sevgiiss sizce benim testimde çatlama olmışmu yoksa hiç pik olamadımmı benimde kafam çok karıştı
Sevgiiss Nur67 pik olabilir ama bence yarın tam pik olacak . Sonra silikleşir o zaman anlarsın çatladığını
Guzelanne56 Nur67 hayır canım erkekte sperm kalsn zaten kalıtelıyse 3 gün yeter o sperm bugünü değerlendirme yarını degerlendır yarın test yapar özelden atarsın yardımcı olurum sana pık mı catlama mı ıkı türlüde de sanslı olacaksın bır gün boş bıraktığın ıcın
Sevgiiss Sevgidefne pardon ben 16 sında regl başlangıç sandım siz yapmaya devam edin aynı koyulukta olması lazım . Tabi diğer günlerde ilişki olsun 2 günde 1