busrasya Dunyam28 tamam siz o ay erken yumurtladınız ve 8 gün kala öğrendiniz diye yanlış bilgi olmuyor dediğim siz istisnasınız normalde çıkmaz çıksa bile çok düşük bir değer çıkar o da sürekli takip ister
Eloomm Ftrhn Yaaaa mesajını yeni görmüştüm yazdığını amaa güzel haberi almana çok çok sevindim hayırlısıyla devamı da gelsin inşallah 🌸
Ftrhn Eloomm aminn can6m inşallah adetim salı günü o gün sağlık ocağına gideceğim. Perşembe de doktora çıkarım 🌸 senin ne durumda canım
sweetmom_ Ftrhn ben 10 gün kala yapmıştım 🤭 ilginç bir şekilde pozitifi o zaman gördüm betam 3 çıkmıştı 😁
Ftrhn sweetmom_ vaay çok erken ben de tam 5 de çpo net gördüm 7 gün kala da yazmıştım varla yok aradı diye ama belirtilerim vardı. Çpp şükür pozitif kan vercem salı günü
Eloomm Ftrhn ayy hadi hayırlısıyla güzel haberlerle canım benimm rabbim o minnak kalbinin sesini duymayı nasip etsin gittin mi doktora🌸🤲🏻 biz 19.Haftaya girdimik canım çok şükür her şey yolunda
Eloomm Ftrhn ayy çok şükür rabbime kuzum hayırla sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌸 ikizlermişşş postunda gördüm çok sevindim çok rabbim hamileliğini doğumunu kolaylaştırsın vakti zamanında güzelliklerle gelsinler 💗💗
Yldsmt_1405 Adetime 10 gün vardı kasık ağrısı üzerine test yaptım pozitifti kan verdim kanda da çıkmıştı
Eceeeeemmm Ftrhn erken bence çünkü bende 6 gün önce yaptım çıkmadı adetim 10 gün gecikti tekrar yaptım pozitifti
Eloomm Ftrhn amiinnn inşallah canımm rabbim hakkıyla anne baba olabilecek kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲🏻💗