Mrvtrk oncelikle her beden, her dogum cok farkli. Kendimde ise yarayanlari soyliyim sizde kesin olarak yarar ya da yaramaz diyemem. Ama yinede mutlaka deneyin ki genelde bi cok kisi kullaniyo. Onerilip denedigim seyler şunlar. Sut icin kuru dut alip kaynattim surekli ictim. (Bi ara kuscaktim artik o derece😂) sicak guzel olmuyo tadi cok tatli ve agir geldi bana. Soguk icerseniz dikleyip daha iyi olur. Gaz icinde komsum ve ebe olan kizinin tavsiyesi ile siyah kayisi suyu ictim. Komsum kendi kaynatip gondermisti bana ben unuttugum icin. Ayaklandigim gibi tuvalete gitme ihtiyacı duydum siz düşünun🤦🏻♀️ siz dogum yapmissiniz buyuk ihtimalle ama yapicaklara fikir olsun bu. Ozellikle kuru dut alil kaynatin cok fada etti bende keza bi cok dogum yapandada faydasi oldu. Ayrica bestlak damla var sut srttirici ondan da kullandim o da ise yaradi. Bestlak damlayi eczaneden alabilirsiniz. Sute direk etki eden sivi seyler o yizden bol bol su icmeyi ihmal etmeyin corba da icerseniz oda iyi olir☺️ dikisleriniz sizi zorlayabilir bu cok normal ama bol bil yuruyus yaparak daha hizli toparlarsiniz ☺️ evinizde kim yaninizda kalcak bilmiyorum ama siz kendi islerinizi kendiniz halledin yanjnizda kalcak kisi size yardimci olsun tabiki oncelikle kendini çok fazla zorlamayin cok uzun sure de is yapmayin dinlenerek ara ara is yapin bu sekilde yaparsaniz hem hizli toparlar hemde surece alismis olursunuz☺️ saglikla bebisi buyutmeler☺️