busrasya anneadayi_ 37den sonra isteseniz de çalışamazsınız diyorlardı rapor bitiyor siz fazla çalışmışsınız
anneadayi_ busrasya yok ben bilerek geç aldım yani doktora tam 37 hafta gibi yazdırdım bebekle doğduktan sonra daha çok izin kullanmak için
mnk_brlce1 anneadayi_ bir aksilik çıkmazsa ben de böyle yapicam inşallah ücretsiz izin kullanmayacağım için ne kadar çok izin arttırırsam o kadar kâr diye düşünüyorum
betyy16 eylulus ücretsiz izin alacaksanız ayrılın çalışmanın hiçbir mantığı kalmıyor çünkü. Ben 32 de ayrıldım neden boşuna kendimi yorayım
Zhrbjts eylulus yasal hakkım 32 o hafta ayrılacağım en azında kendi isimi kendim hallederim güzelce yurüyüslerimi yaparım.ihtiyaclarımı hallederim yasal hakkıniz bnece ayrılın ama dogumdan sonra hemen ise başlayacaksanız uzatabilidiginiz kadar dayanın derim
Ece94 eylulus 32 de ayrıldım. Ama yorucuydu işim ondan dolayı. Belki yorucu olmayan bir işte çalışsaydım deneyebilirdim…
minisinannesiiiii Ben de iznim bitmesin lazım oluyor diye ilk bebeğimde 37. hafta da izne çıkmıştım Allah nasip ederse 2. bebişde de aynı planım ,Ama kendi ofisimde olsa yani izin sınırsız da olsa izne çıkmazdım evde bunalım gelirdi bana
eylulus minisinannesiiiii ben de evde patlarsam sıkıntıdan doğum stresi olursam diye ayrilmayayim bari işle oyalaniyorum diyorum doktor da evde doğum beklemek de gebeleri strese sokuyo falan dedi
babyiscoming_ eylulus ben doğum sonrası çalışmayı düşünmediğim için 32 de ayrılacağım, ama işe geri dönecek olsaydım eğer dayanabildiğim kadar dayanır kalan izin haklarımı doğum sonrası kullanırdım🥰
busrasya eylulus o kısmı hiç bilmiyorum asgari ücret almıyorum mesela ama kimisi diyor herkes eşit 50 bin alıyor kimi diyor maaşa göre ama sonuçta toplamda sekiz hafta kullanıcaz parayı etkilemez umarım
eylulus Bergamot zaten doktor bana da en fazla 38de dogurursun dedi 37in ilk gunu kontrole cagirdi o zamana kadar dogurur muyum bilmem bi de fjfkfk
Bergamot eylulus yani çalışırken doğurma ihtimali de var Allah korusun. İşyeriniz hastaneye yakınsa hiç dert etmeyin çalışın. Doğum sonrası işe ne kadar geç dönerseniz o kadar iyi 🙏🏻
Kevser2478 eylulus 35 te ayrıldım öğretmenim ben okullar epey kirli mikrop falan kapmamak için ayrıldım
Lavin___ eylulus evde dursam yatacağımdan ötürü aynen doktorunuz dediği gibi 37ye kadar çalışma kararı verdim ve 3 günüm kaldı şu an izne ayrılmaya. Son iki hafta evet bi tık zor oldu o da sırt bel çatı ağrısının artmasından yine de dayandım şimdi bitmek üzere bence iyi oldu hem de doğum sonrasına izin aktarabilmiş olucam
eylulus Bergamot isyerim adliye ve en azindan devlet hastanesinin yaninda 😅 doktorum da buraya yetisemezsen bile en guvenli yerdesin diyor djdk
Bergamot eylulus ay o zaman dert etmeyin hemen yanınızda hastane varmış zaten. Sağlıkla kucaklayın inşallah 😊