Sevilay2626 28 haftalığım 2 kilo aldım. Görenler bebek beslenmiyor diyor.. daha fazla kilo alsaydım da çok şişmişsin diyeceklerdi eminim ki. Kilo olayı bence genetik faktörlere de çok dayanıyor ya da 30 dan sonra mı alırım bilmiyorum, insanlar moral bozucu
Evrimnbe Sevilay2626 kimseyi dinlemeyin nasıl mutluysanız öyle yapın. Yemek yemeyince kilo almayınca bebek beslenemiyor nasıl hamilesin sen derler çok yersin kilo alırsın çok kilo aldın çok şiştin derler memnun edemezsin bende 4 ay yiyemedim 5 aya giricem yeni yeni iştahım açılıyor banada neler söylediler bebeğin küçük kalıyo beslenemiyo yemiyosun vs doktorum hep güzel şeyler söyledi o yüzden hiç duymadım denilenleri
Evrimnbe Ahsen-Hamza heh geldi yine herşeye sorun çıkaran insan tipi… kimse kimseye sallamıyor kimse kimseyle kendini karşılaştırmıyor bir sürü insan yazdı postun altına kimse kimsenin kilosuna laf etmiyo her hamilelik her bünye farklı koca koca insanlarız rica ediyorum postlarımda böyle laf atanları görmek istemiyorum
Ahsen-Hamza Evrimnbe genel olarak yorum yapanla için söylemiştim! Mesela gazla kilo aldığımı biliyorum buna rağmen aa çok kilo almışsın maşallah bilmem ne vs demelerine gerek yok! Ama sorunun amacının dışına çıkılıyor bir süre sonra… yoksa tabi ki amacım sorun çıkarmak değil!
Evrimnbe Btlshnnn benimde iştahım 5.aya girerken açıldı her ay 2 kilo sınırı koyuyorum 10 kiloyla doğuma gitmeyi hedefliyorum aldım kabul ettim 777 58 kiloyla da hamile kaldım umarım 70 kilo üzerine çıkmam😂
Fatma_Fatma Evrimnbe benimde 5aydan sonra iştahım açıldı ondan önce hep bulantım oldu hatta 3 kilo verdim ama bebeğim 1hafta önde gözüküyordu şimdi 33+3 deyiz 1.600 gr almışım bebeğim yine önde ultrason da 2kilo çıktı.yeseniz de yemeseniz de bebek alacağını alıyor
Evrimnbe Ahsen-Hamza dikkat ettiyseniz kimse kimseye böyle birşey yazmadı ki fazla kilo alana da fazla almışsın denebilir illa kötü niyet aramaya gerek yok az alana az almışsın deniliyor çok alana da doğruyu söylemek neden sorun oluyor ki bence takılacak bi durum yok 30 kilo da alabiliriz çok kilolu da hamile kalabiliriz hiç kilo almadan da doğu yapanlar var maksat sohbet muhabbet
Ahsen-Hamza Evrimnbe genelde bu sorulara dediğim tarzda cevaplar geliyor ve ben bıktım bu durumdan! Ama eğer sizin gibi düşünüyorsa başım üstünde yeri var yorum yapanların!