ZeynepDuru17 Evrimnbe kilo almadım 9 ay boyunca bulantı kusma geçmedi çokta kilolu insan değildim zaten doğumdan sonra eski kiloma. Döndüm
Mejsa Evrimnbe gebeliğe başladığınız kilo ile alakalı eğer normalde de yüksek kilolu iseniz en fazla 4 kilo almanızı bekliyor doktorlar
58Vildan 24 haftalığım 22 ye kadar +1 di 4 günde iki kilo almışım resmen 😬 eğer daha da artmadıysam şuan +3 🙂 spor 3 haftadır yapamıyorum okuldu hastalıktı derken ama başlayacağım
kuzeymom__ Evrimnbe yok yok maşallah iyisiniz benimde 25 ten sonra kilo alımım yavaşladı bebiş alıyor artık. 34 haftadayım 18 aldım toplamda bakalım 😊
Hayalimmm42 Evrimnbe valla ayda bir kilo gibi bşry aldım cok yemıyorum öyle bir iştahım yok yani bir sabah bir aksam yiyorum ara öğün felan bilmem😊
Evrimnbe kuzeymom__ yine çok değil normal eğer kilolu hamile kalmadıysanız sağlıkla kucağınıza alın inşallah🙂
Evrimnbe Hayalimmm42 şuan bende böyleyim kahvaltı ve akşam yemeği bol su biraz dengeli gidince daha iyi oluyor
kuzeymom__ Hayalimmm42 ben çok zayıftım hamile kaldığımda 🥲 42 den 60 a çıktım görenler hiç hamile değilsin gibi diyor ama ben hayatımda ilk kez bu kadar kiloluyum 😂
sltn2686 Evrimnbe 23+3 , 4 kilo aldım boyum 171 kilom Şuan 65🌼 canım ne isterse yiyorum 😂 spor yok maalesef 🥲
Evrimnbe sltn2686 spor bende de yok yürüyüş yapıyorum akşamları 45 dk kadar iyi oluyor. 4 kilo da çok iyi 🙂