Senacaliskan Kızlar merhaba 5+3 teyim karnımın sol tarafı dışardan bakınca şiş görünüyor, kasıklarım sürekli ağrıyor ara arada şiddetleniyor bu şişliği yaşayan var mı ? Keseyi de 5 haftalıkken görmemiştik çarşamba randevum var
ZeynepDuru17 Senacaliskan hamilelik şişliğimi yoksa başka bişey mi bazı kaiznlarin karnı dar olur hemen çıkar ama bu yinede erken
Senacaliskan ZeynepDuru17 hamilelik şişliği gibi değil sadece sol tarafım şiş görünüyor kasığıma doğru en başından beri de sadece sol tarafımda ağrı var bana sürekli normal diyorlar ama kesede yok zaten bir önceki gebelikte de kalbi durmuştu
Senacaliskan ZeynepDuru17 aklımda sürekli bir olumsuzluk var ama herkes doktorda normal diyor ama vücudumda sanki bir şeyler doğru gitmiyor , normal gebelikte sadece tek taraf ağrımaz değil mi ?
ZeynepDuru17 Senacaliskan evet tek taraf ağrımaz gibi ama her ihtimale karşı oda olabilir normal olabilir ama Şişlik diyince ben içiniz rahat olsun die dedim sen hisseidyorsundur Allah’ım sana bağışlasın cnm inşallah