Zlhsenn benimki erken gebelik olarak olduğu için hastanede üç gün kaldım takip için ilk gittigimde sarı gözlem odasinda kalmıştım ikinci gün kanda çıkmış sonra beni kadın doğum acile sevk ettiler ordakiler ultrasyon yaptılar sadece arkaso dolu gibi gözüküyor dediler takip edelim dediler rahimde sıvı da vardı onun emilmesini beklediler sürekli bakıyolardı 50 drn sonra tekrar aldılar 65 fln çıkmıştı sonra artmaya başladı hergün aldılar iki katı artti sıvı emildi kimyasal olmadigi söylediler artış güzek olunca taburxu ettiler yanlış hatırlamıyorsam ya 5 gün ya 1 hafta sonra gel dedişer en sonki 1250 flndı hastaneden gitmeden önce son verdiğğm kan gittiğimde bidaha kan istemediler baktılar küçğk bir kese görüyoruz dediler 1 hafta sonra gel dediler gittiğimde bebekte kalp atışıda vardı önemli olan çıkan değerin iki katı artması herkesinki farklı olabilir kimyasalda değer düşüyor dış gebelikte rahim içinde olmuyor bebek boş gebelik ise rahim içinde kese oluyor ama bebek oluşmuyor siz değerleri takip edin yanlış hatırlamıyorsam keseyi grmek için 2000 ile 3000 değer arası olması gerek hersey gönlünüzce olsun 🤲