Cnserdm Pinar6161 Genetik bölümünden randevu almalısınız. Doktorunuza söyleyin bir istek kağıdı yazsın. Ama genetiktense pıhtılaşmayı kesinikle yaptırın oda aynı bölümde bakılıyor. Randevu alıyorsunuz sizden ve eşinizden kan alınıyor sonuçlar biraz geç çıkıyor çıkınca gidio hastaneden alıyorsunuz sonuçları. Kan pıhtılaşması sorunu çıkarsa benim gibi gebelik boyunca iğne kullanmak durumunda kalıyorsunuz.
Cnserdm Pinar6161 Genetik bölümünden randevu almalısınız. Doktorunuza söyleyin bir istek kağıdı yazsın. Ama genetiktense pıhtılaşmayı kesinikle yaptırın oda aynı bölümde bakılıyor. Randevu alıyorsunuz sizden ve eşinizden kan alınıyor sonuçlar biraz geç çıkıyor çıkınca gidio hastaneden alıyorsunuz sonuçları. Kan pıhtılaşması sorunu çıkarsa benim gibi gebelik boyunca iğne kullanmak durumunda kalıyorsunuz.
Rabiyaaa Mor-kelebek Mayısta 6 haftalık bebeğimi kaybettim bir kez adet oldum Haziran’da tekrar hamile kaldım şu an 15 haftalık oldu şükür
Mor-kelebek @Cnserdm sadece kan testi mi oluyor benim kadın doğuma gittiğim hastanede genetik bölümü yok başka hastane için aldım yinede istek kağıt yazmama gerek var mı
Cnserdm Mor-kelebek hastaneden hastaneye fark ediyor düşük yaptığınızı söyleyin umarım yardımcı olurlar. Evet sadece kan alıyorlar
Mor-kelebek @Rabiyaaa kürtaj mi oldu düşük mü? Kürtaj sonrası genelde tekrar sağlıksız olma ihtimali oluyormuş ya ondan sordm. rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🌸
Rabiyaaa Mor-kelebek Şöyle ki kanamam başladı hastaneye gittim direk kürtaja aldılar sonra ki haftada devletteki doktor beklemene gerek yok dedi bende bir adet bekledim şükür tekrar hamile kaldım hamile olduğumu bilmiyordum özele gittim bana iki ay beklemen gerek dedi ama hamileymişim orda ögrendim.
Handee222 Mor-kelebek doktor uğraşmamak için o sekilde söylemişti bence ilaçla düşürmek istediler bende o kadar beklemek istemedim hastanede ondan sonra 5 ay sonra gebe kaldım 3 yaşında oğlum var smdi 2 inciye hamileyim 🙏 Allah isteyen herkese nasip eylesin
Kevser_1 İlk kürtajım evlendikten 1 yıl sonra oldu kalp atışları duyulmadı diğeri ondan 9 ay sonra oldu kalp atışları duyuldu sonra durdu ikinci kurtajimdan 15 gün sonra hamile kalmışım şimdi 36+2 oldu
Mor-kelebek @Rabiyaaa bende 18 Eylül’de kürtaj oldum 3 gün akıntı gelmedi sonrasında adet oldum bu ilk adet sayılıyor şimdi dimi doktora bugünde muayenenem vardı bir sıkıntı gözükmüyor bir adet sonrası görüşelim dedi belki gebelik düşünebiliriz dedi bilmiyorum bu gebeliğimde bir sene istedim sonra oldu çok ertelemek istemiyorum aslında ama aynı şeyleri yaşar mıyım korkuyorum
Rabiyaaa Mor-kelebek Benim bildiğim ilk adet kürtajdan 25 30 gün sonra oluyo çunku beta ancak o zaman sıfırlanıyo sizin gördüğünüz rahimde kalan parcalardır benimde öyle oldu iki gün bişey gelmedi sonra azar azar aktı bir hafta içindeki parçalar cıkti sonra üc hafta sonra adet oldum doktor da öyle demişti kanaman biraz olur ama adet 25 30 gün sonra olur dedi
Mor-kelebek @Rabiyaaa özellikle sordum yok adet buda dedi ama bir adet daha bekleyelim dedi banada parça gibi geliyordu çünkü rahmin içinin boşalması lazım sonuçta
Mrve96 Baby_B Baby_B merhaba bende aynı şekilde 7. Haftada karnımda öldüğünü öğrendim pıntlaşma ve genetik test yaptırdık 4 ay önce kürtaj olmuştum pıntılaşma cıktı şimdi 6+2 günlük hamileyim sizin sorununuz neydi acaba şimdiki hamileliğiniz nasıl geciyor
Baby_B Mrve96 canim ben karnima darbe almistim ertesi gun bebegim dusmustu Bir problemim yoktu 22.haftadayiz,detayli ultrason yaptirdik Cok sukur bebis iyi🥰🥰 Saglikla alin insallah kucaginiza Pihtilasmaniz varsa ilac veriyorlar galiba iciyor musunuz?