Muhammedmomss dogakartal ordan anlamanız için doktor olmanız gerek bence anlaşılmaz ordan bacak arası en net görüntü olurdu orayı gördünüzmü
dogakartal Muhammedmomss evet bu şekilde üç çizgi olduğunda kız deniyor bacak arasına da bakmadı Bence doktorum gördü ama söylemedi haftaya gel söyliyim dedi Bugün Kontrol hakkımda haftaya muayeneye gelmemi istedi galiba
dogakartal Oksuruksurubu evet Kan verdim bir de muayene etti ense kalınlığını ve burun kemiğine baktı☺️
dogakartal Fulya90- canım bak bu şekilde Olunca kız oluyor ben videosunda detaylı izledim pipisi yoktu Tabii ki de kesin bir sonuç değil ama kız olma ihtimali yüksek değil mi sizce de
anonimuye Benim kzıımında böyleydi ama sizin üstteki çizgi biraz kalkık gibi ama bence yuzde 70 kız sağlıkla gelsin :)
Muhammedmomss dogakartal kaç haftalıksınız benimkinide görüp söylemediler 17 haftalık olasıya kadar hayırlısı olsun şimdi 26+3 haftalığız 😍☺
Muhammedmomss dogakartal erkek 😃 ben cinsiyet partisi yapıcam dediğim için doktor tam net bişey söylemek istedi oyüzden okadar bekletti beni 😄
bonik dogakartal Benim kızımı 16. haftada doktor bak kız diye göstermişti bacak arasını tek çizgi vardı tam ortada. Burasına bakmamıştık sanki biz bilemedim.
dogakartal bonik haftaya tam belli olur am bu sekldede biliniyor. Ben videosunu izledim çoğu kez bakmış zaten ama pipi görünmüyordu☺️☺️