Muhammedmomss Kızlar bu hafta çok yapmaya başladı bi tarafım semsert oluyo başımı poposumu bilmiyorum biraz öyle kalıyo sonra düzeliyo öyle yapınca kasıklarımada ağrı giriyo böyle yapması normalmi sizinkilerde yapıyomu 26+3 haftalık
tamamdanolmuss Muhammedmomss bi yerde toplanması kasılma olarak adlandırılıyor sancıyla beraber. Bendeki kasılmaların sancıların hepsi enfeksiyondan kaynaklı oldu. Bi doktora görünün isterseniz.
Munevver_kaplan_33 Muhammedmomss haftan daha küçük dikkat et doktorunla görüş kendini toplamasi ve agrin gün içinde çok oluyor mu birkac sefer az sürede olması sorun değil bence bebekde büyüyor artık vücut olarak da sert bir deriye sahipsen ekstra ağrı gibi hissediyorsun demekki
Annelikmghb Muhammedmomss bir kac gündür bendede var ama ben büyüdüğü icin oldugunu düşünüyorum yarın doktoruma gidecegim soracagim. Bende bi tarafimda sertlik diger tarafta tekme hissediyorum normal hareketi falan düşünüyorum.
Muhammedmomss tamamdanolmuss ya öylemi olabilir en son idrar yolunda vardı şase kullanmıştım belkide geçmemiştir peki bu kasılmalar kötü bişeymi erken doğuma sebep olurmu
tamamdanolmuss Muhammedmomss şu an 37+3 üm erken valla erken doğuma sebep olduğunu söyleyemem. Evet idrar yolundaki iltihap çok fazla yapıyor. Bebekte yazık toplanıp duruyordu nefes alamıyordum resmen.
Muhammedmomss tamamdanolmuss bu arada doktora gittim idrar yolundai enfeksiyonla çocuğun kasılmasının alakası yok rahim büyüyo çocuk büyüyo normal dedi
Muhammedmomss Munevver_kaplan_33 sürekli olmuyo ama gün içinde bi kaç kez oluyo hiç saymadım kaç kere olduğunu
Hulo2105 Muhammedmomss korkma sakın yalancı sancı onlar bu haftalarda bende de oldu sonra geçti bir yere toplanıyor canın acıyor uzun sürmüyorsa bi sıkıntı yoktur
Hayalimmm42 Muhammedmomss benım 16 haftalıkken kasık agrılarım basladı şuan 36 haftalık hamileyim hala devam ediyor ya sağ tarafıma yada sol tarafıma giriyor 10 dk uyusuyorum resmen şuan bu yazıyı yazarken bile agrı cekiyorum mesela😊ama dr bişey bulamıyor tahlillerde yapılıyor sebep yok bende
Muhammedmomss Hulo2105 yok uzun sürmüyo hiç ama enfeksitondan korktum öğlen sonuna randevu aldım bi gidiyim bakalım kan idrar veriyim
0701 Muhammedmomss Muhammedmomss enfeksiyon için ne yaptınız bndede çıktı bugün antibiyotik fitil krem verdi
Muhammedmomss Hayalimmm42 evet bende uzun zamandır kasık ağrısı çekiyorum benimde erken başladı bakalım idrar yolu enfeksiyonu yoksa neomaldçr demekki