Melisaatik Merhaba anneler 🐣 17.hafta gebelikte sağlık ocağında kan tahlili kontolü yapıldı. Şeker tahlilim 50 çıktı. Bu normalmi sağlık ocağı doktoru kendi doktoruna göster dedi kontrol zamanıma da var. Bilgisi olan varmıdır?
Symstf 50 düşük bir rakam ama bir süre evde şeker ölçüm aletiyle takip etmenizi öneririm sabah aç karnına ve kahvaltıdan 2 saat sonra öğlen de aynı şekilde akşam da eğer sürekli bu durumdaysa doktorunuza danışmanızı tavsiye ederim.
Melisaatik Symstf Teşekkür ederim ilk gebeliğim Şeker yükleme testi zamannı var diye yapılmadı daha. Doktoruma gidicem dediğiniz gibi belkide doktorda öyle söyler.
Symstf Melisaatik bende şeker hastasıyım şekerim yüksek gidiyor üstelik hamile olduğumu öğrendim ilk söyledikleri şey şeker takibi yapmak bunu düştüğü zaman da söylüyorlar. Peki şeker düşüklüğüne dair herhangi bir belirti yaşadınız mı ?
Melisaatik Symstf tansiyon düşüklüğü yaşadım 2 gün baş dönmesi vs. Dinlenince geçiyordu ama bundan kaynaklımı bilmiyorum
Symstf Şeker düştüğü zaman ellerin ayakların titriyor, aşırı acıkma hissi, üşüme, göz kararması, baş dönmesi ve soğuk ter atma gibi belirtileri oluyor. Bu tarz şeyler yaşadınız mı yani.