Babymom07 Kızlar ya bebeğim 1 aylık asla kundak istemiyor kollarını çıkartıyor ilk 10 gün falan yaptık güzeldi şimdi rahat yatmak istiyor havalar da soğuyor elleri soğuk oluyor bir sıkıntı olur mu üşüsün istemiyorum 🥲
KurabiyeninAnnesi123 Babymom07 bebegim bebekler ellerinden üşümez kızımnda elleri soğuktu ensesi ve göğsü soğuksa üşüyordur ama sıcak ılıksa üşümüyordur bastırma sıcaklari var daha tam kundak degilde yarim kundak yapmayi deneye bilirsin
Aylaa123 Babymom07 ayakları yada ellerinden üşüdüğü anlaşılmaz bebeklerde hareketsiz yattıkları için kan akısı yavas olduğundan soğuk oluyor ensesine yasa gögüsüne bakın soğuksa üşümüştür değilse üşümemiştir
Babymom07 KurabiyeninAnnesi123 evet biliyorum ama yine de sıcak olsun istiyorum elleri de ay yarım kundak da yapamıyorum ya çıkarmak istiyor çıkaramayınca uyanıyor bilmiyorum napacağım teşekkür ederim😘
KurabiyeninAnnesi123 Babymom07 eldivenli tulumlar 5 li takimlar oluyor kuzum onlardan varsa ondan giydir eldiven kısmını da tak eline çıkaramaz onu kendini de çizemez normal eldiveni cikara biliyorlar