Mucizem2131 Kan pihtilasmamiz olduğunu öğrenmek için devlet hastanelerinde kan verebiliyor muyuz yoksa özel hastanelerde mi mevcut
Ysmnpmk Mucizem2131 araştırma hastanelerinde verebilirsin canım bende devlette verdim benimki 3 hafta içinde çıkmıştı.
E_Duha Mucizem2131 evet e nabız yada mhrsden direk tıbbı genetik yaz nerde varsa en yakın oraya randevu alıp gidip kan veriyorsun hemen :)
Kevser_1 Araştırma hastanelerinde verebilirsin ben orda vermiştim tıbbi genetik diye bölüm var orda verdim ben
Hhh03 Mucizem2131 arştırma hastanesinde yaptırdım canım sonuçlar 1 buçuk ayı buluyo çıkması bilgin olsun
Mucizem2131 Hhh03 devlette olmuyorur galiba baktım da bu araştırma hastaneleri de hepside evime 2:30 -3 saatlik uzaklıkta yani
Hhh03 Mucizem2131 evet araştırma olması lazım özellerde yapıyo diye duydum bi araştırın isterseniz nerde oturuyosunuz?
BARUTCU06 Mucizem2131 tam kan sayımındaki PLT değeri değil mi dediğiniz test normal hastanelerde bile verebiliyorsunuz eğer onu kastediyorsanız
Mervealya1992 Mucizem2131 arkdaın dedıgı gibi plt ise o heryer yapıyor zaten ben ıstemeden bana bıle bakmıslar 😂