Edanurylm Kızlar 11 haftalık gebeyim 4 yaşında ki kızımı şimdi bir an eğilerek kaldırdım ve bir anda şey olur karnında bebeğin hareket ettiğini son haftalarda hissedersin ya öyle oldu acaba bebegime bişey mi oldu karnımın altına baya bı sancı girdi sırtıma da çok korkuyorum
Bebeto_ve_annesi Edanurylm acile git bence inşallah bişey olmamıştır ama burdan anlayamazsın 11 haftalık bebeğin hareketleri az olur ağrın da varmış
iiliya12 Edanurylm 11 hafta bebek hareketini hissetmek için çok erken degilmi .sanciniz devam ederse ve buna kanama da eklenirse hiç beklemeden gidin ama kanama olmazsa bişey olacağını sanmıyorum sağlık ocaklarında kalp atışı dinleniyor. Olmadı sabah bı gidin orda dinleyin içiniz rahatlasın
KurabiyeninAnnesi123 Edanurylm kuzum sancın kanaman lekelenmen yoksa birsey olmamştr endişelenme regln üstünde bir sanci dan bahsediyorm kramp dan degil 28 haftaligm kizim 2 buçuk yasinda 3 olucak hala kucakta indir kaldir yapiyrm beşigi en alt kademede mecbur eğilerek koyuyorm icine
SelmaGmss Eger bebem hareketleri normalse ve ağrı anlıksa korkma ama takip et,ağır da olsa hafif de olsa birden yük kaldırmamaya çalış çünkü haftan hala küçük ama ağrı uzun sürüyorsa ve lekelenme tarzı birsey varsa bence tedbir almalı doktora bile gitmelisin
Edanurylm SelmaGmss 3 hafta oldu doktora gitmeyeli kalp atışı var dedi dinletmedi bundan önce bir düşüğüm var ama bir an kaldırdım ve çok kötü bir ağrı girdi
Edanurylm Bebeto_ve_annesi bilmiyorum eşim götürmez ki demek istedigim hani son haftalarda hareketli olurlar ya böyle bildiğin hissederler öyle bir his girdi ve ağrı yaptı
Bebeto_ve_annesi Edanurylm anladım sert bı ağrı o son haftalarda kuvvetli onun gibi bsy oldu sanırım inşallah bebek iyidir cnm eşin nedn götürmüyor onu anlamadım telaslanmiyormu hiç
Edanurylm Bebeto_ve_annesi aramız bozuk tartıştık ne ben söylerim ne o götürür aramız iyi bile olsa söylersem dahi normal gebesin der
Bebeto_ve_annesi Edanurylm o zaman sabah ilk iş kendin git gözük için rahatlasın ilk gebelik olsa bu kadar rahat olmazdı sanırım
Edanurylm Bebeto_ve_annesi ilkinde de öyleydi o kadar mide bulantısı ve baş dönmesi yaşadım bir kere bile hastaneye götürmedi bir serum alayım iyi olayım diye başımı yerden kaldıramıyordum normal gebesin dedi
Edanurylm Eyseca zaten hissettim demiyorum o şekil hissedersin ya sert bir ağrı girdi şimdi hala ağrıyor ama dayanacam
Bebeto_ve_annesi Eyseca hissedilmeyecegini biliyorum hareket var mı yok mu bekleme hastaneye git demek istedim
Edanurylm KurabiyeninAnnesi123 kanamam yok ama sancım azaldı şu an bı tık iyiyim salı günü yarın doktora gidecem randevu aldım
Kelebegimmm yalniz esin gebelik konusunda baya bilgiliymis😂genelde erkekler annelerinden duyduklariyla hareket eder boyle konusmalarinda.benim kayinvalidem hep bu cocumda agaclara tirmandim su cocugumda boyle yapdim falan filan konusurdu.sonra esimin ananesi tum hamileliklerinde tarlalarda calismalarindan esiyle birlikde insaatda calisib kendilerine ev yapmalarindan falan konusurdu.ilk hamileligimde bir bakdim esimde soyluyor gecmiste kadinlar boyle olmus falan diye.bende o dedikce gecmiste erkekler koy islerinde calisirdi odun dogrardi vs simdiki erkwklerde o guc yok dedim.boyle boyle susdu🤌
Edanurylm Kelebegimmm çok iyi demişsin bizim tartışmamız da öyle ufak biseyden hemen alındı birşeyler söyledi bende gelemiyorum öyle şeylere sus dedim sesini duymak istemiyorum