Brgmde Kızlar her doktor her gebeye farklı bişey yazıyor anlamadım yanii ve öyle kan idrar alıp senşn eksiğin bu fazlan şu da değil hiç bir teste bakmadan bana multivitamin yazıyo mesela farklı doktor ise sadece demir ilacı veriyor bana da bunu yazmıyor?
19Merve-nur Brgmde bende ozel gidiyorum 6 kilo vermeme rağmen kan tahlili ne bakmadilar elenatol 1 kullandım şuan 17. Haftadayim elenatol 2 geçtim ama içinde OMEGA kusturuyo bıraktım demir yazdi aldım daha içmedim başka bir vitamin yazdı onuda araştırıp bakicam dokunmayan bir şey ariyorum
iremmgk555 Brgmde hamilelikte bütün vitaminler bebeğe gittiği için takviye veriyorlar Ben demir d vit multivitamin magnezyum kullanıyorum 27 haftalık olduk magnezyumu bir aydır falan kullanıyorum 👌🏼
Busra-0760 Brgmde ben sağlık ocağında aylık kontrol yaptırıyorum sağlık ocağı ay ay tarih verdi 2 Eylül de kan verdim sonra özeldeki doktoruma gösterdim demir ilacı omega 3 kullanıyorum 2 ay önce de yine sağlık ocağında kan vermiştim d3 vitamini vermişti doktorum