PinkyJelly Kalp atışı görene kadar coraspin, sonrasında iğne kullanacağız dedi doktorum. Benim de 2 gende heterozigotluk var. Başka bir doktor önemli olan genlerinde sıkıntı yok coraspin bile yeter demişti, şimdi kararsızım hangisine uysam
Hhh03 PinkyJelly bence ihmal etme başka bi doktordan daha fikir al kafanda soru işareti kalmasın canım
Ayaz_Aybars_mom Hhh03 ögrenir ögrenmez basladik genelde kalbi atmaya baslayinca baslatiyor doktorlar 32.haftaya kadarda devam
Citirmom Cansu-2600 benim de öyle doktor kan sulandırıcı iğne ve hapı kese görünce verdi 12. Haftadan sonra sadece hap ile devam edebiliriz dedi
Cansu-2600 Citirmom Bende tam tersi hamile kalana kadar ecopirin hap kullandım hamile olduğumu öğrenince hapı kesti oksapar 4000lik iğneye başladık halada devam ediyoruz iyiyiz çok şükür
Meerrii Hhh03 Gebeliğimi erken öğrendim ama keseyi görmeden kan sulandırıcı iğneye başlatmadı doktor.
Birbebekannesi01 Hhh03 6+6 da doktora gitmiştik kese vardi ama kalp atışını alttan muayene ile bakarak gördüler sonra perinatoloji takibim başladı 7 haftalikken coraspirin kullanmaya başladım halen devam ediyorum. Kan tahlili vs bakmadilar ilk gebeligimde şiddetli preeklampsi geçirdim hemen peşinden de sezaryen yerimde ve rahimde kan pıhtı atmıştı o zaman doktor sonraki gebeliginde aspirin kullanacaksın demişti hemen başladılar ne zamana kadar devam edeceğim onu hiç bilmiyorum
hulya98 Hhh03 1 hafta filan kalmıştı canım baya önceden midem bulandı grip vs oldum şüphelendim kolay kolay grip olmam mide bulantısı nedir bilmem öyle anladım
Ervaidil Hhh03 canın 14.haftada vermişlerdi ferro diye bi ilaç kullanmadım ben aç karna çarpıntı yaptı tekrar gittiğim de kontrole söyledim degiştirmedi geçen hafta doktorumu değiştirdim o farklı yazdı ondan kullanıyorum
Mavi_rella Hhh03 amin inşallah canım benim tahlillerime bakmadılar doktor 3.gebeliğim deyince direkt verdi perinatoloji doktoru.
aylaamomm Kan pıhtılaşması varsa kese göründükten sonra başlamalısınız ayrıca oksapar iğne vurulmalısınız ben o şekilde devam ediyorum