Ozge1350 %80 erkek dedi doktor o görünen testisleri mi ilk bebeğim ona göre cinsiyet partisi yapacağım şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim
hatice_aygun2 Ozge1350 6 ay boyunca erkek dediler hazırlık yaptım iyiki parti işine girmemişim boşa gidecekmiş 7. Ayda kız olduğunu öğrendim doğacagı güne kadar ailecek strese girdik ne çıkacak diye doğdugu an doktora 3 kere sordum kızmı erkekmi diye 🤣🤣🤣
Aylaa123 Ozge1350 doktor kesinlik belirtmemiş kesin olunca yapın partinizi yanılıyorlar bazen haftanız erken daha
Gizem1992 Ozge1350 bence bidahaki kontrole kdr bekle cinsiyet partisini erken yapıp tam tersi sonuç öğrenen çok var 😊 ewet erkek gbi duruyor ama kız da olabilir tam bacak arası gözükmüyor
Meryem345 hatice_aygun2 ciddi misiniz ya peki neden erkek dediler aynı doktora mı gittiniz yoksa farklı doktorlar mı erkek dedi
hatice_aygun2 Ozge1350 bizede pipi diye verdikleri kızımın suda şişmiş şeyiydi 🤣🤣🤣 ikinciye hamileyim şuan gene korku basıyor beni 🤣
Ozge1350 hatice_aygun2 biraz daha bekleyeyim beni de korku sardı 🫣🫣🫣sağlıklı olsunlarda hıc önemli değil cinsiyeti 🫶🏻🫶🏻🫶🏻
Meryem345 hatice_aygun2 ay inanmıyorum demek ki klitoris dediğimiz çıkıntıyı erkek sandılar 😂 bana da özel erkek gibi dedi kesin konuşmadı 15 haftalık oldum bugün bakalım 16. Haftamda devlete randevum var bide oraya sorucam 🫠
hatice_aygun2 Ozge1350 bencede az daha bekleyin kesinlikle Allah’ım Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin 😊
hatice_aygun2 Meryem345 sandıkları kadar varmış gerçekten 9 ay sudaydı garibim normal o hale gelmesi 🤣🤣 her gittiğinizde netmi emin misiniz diye sorun bence bazen gerçekten yanılma payları oluyor 🤣 sağlıklı olsun inşallah 🥰