HAvvAHmet 28+5 deyim fakat 21 haftadan beri bebek bas pozisyon hiç değişmedi 3 kontrolumde de aynısı hadi onu geçtim 1 aydır hep aynı noktaya tekme yiyorum mesela hep gobek deligi ve üstü ile sağ tarafım gibi hiç sola vurmuyo normal midir?🫣😐
Aylaa123 HAvvAHmet yani normal tabiki illa heryere vurucak diye bir şart yok nerde duruyorsa oraya vurur bebek önemli olan hareketini hissetmeniz nereye vurduğu değil
HAvvAHmet Aylaa123 ya ne bileyim hiç mi dönmüyor bu çocuk diye panikledim çünkü hareketli baya ama dönmüyor ayni yerde hep😑 peki bas pozisyonu değişir mi sizce bi daha kalır mı böyle kusura bakmayın ilk gebelik tecrübesizlikten evham yapıp duruyorum böyle 🫣
Aylaa123 HAvvAHmet benimde ilk gebeliğim ama herşeye evham yapıp kendinizi korkutmayın boşyere rahat olun biraz baş aşağı pozisyon almıssa zaten sürekli dönmesi beklenmez ki doğum pozisyonu almıs sonuçta belki ilerleyen dönemlerde pozisyonu değişir grnelde pozisyon alan bebek değiştirmiyor benimki hala dönmedi mesela makat geliş duruyor
HAvvAHmet Aylaa123 başında baya sorular olmuştu yattım aylarca bi sürede olmadı bebis ondan sanırım ama haklısınız teşekkür ederim desteğiniz için sizin ki kac hafta bilmiyorum ama doner bence sizin ki dediğiniz gibiyse zaten dualarım sizinle olacak sağlıklı doğumlar dilerim 🥰