1Ali isiksinem45 şuan kocaelinde oturuyorum evlenince geldim yeni evliyim 10ay oldu 9aylıkta hamileyim🤭bodrumdan geldim ailem orada yaşıyor uzun süredir, eşimde aslen çankırılı ailem sinoplu. Bizim böyle biraz ortaya karışık siz nerelisiniz
Merve_24 Kralereeed Eşim benden 6 yaş büyük. Bana ilk söylediklerinde 30 yaşındaydı büyük geldi anlaşamam diye endişe duymuştum ama iyi ki o çayı içmeye gitmişim 😍🙏🏼
isiksinem45 1Ali Valla. Ben Yozgat’ın köyünde idim eşim Yozgatlı KKTC Uzman’lık yapıyor bende evleneli 5ay oldu hamileliğimde 5 aya girecez 2 gün sonra günümüz bitince kurtulacaz burdan inşallah
hanlnim Kralereeed 1 yaş diyelim🤭 eşim 96 ocak doğumlu ben 95 mart. Çıtır koca alayım diyordum böylesine denk geldim 😂🤭 ama dış görünüş olarak o benden büyük duruyor🙏🏻😂👻
1Ali isiksinem45 gurbette olmak çok zor Rabbim yardımcın olsun🌸bebeklerimizide hayırla sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
isiksinem45 1Ali Amin inşallah aynen valla gurbet çok zor bı sorunun olduğunda sadece telefondan konusabiliyoruz bazende hiç bişey diyemiyoruz çok zor gurbet