Lky0- Munevver_kaplan_33 bir sorun mu var yoksa senin tercihin mi sezeryana dönmek istemen , sağlıkla al kucağına inşallah 🧿💙
Munevver_kaplan_33 Lky0- yok bir sorun yok normal dogumdan yana kötü geçirdiğim için korkuyorum ondan doktora yazdım tamam dedi de nasıl olucak ne yapmam gerek bilmiyorum şimdide
Merikom yaasemin maşallah kilosu gayet güzel almıştır 300 gram falan banada dr 30 eylüle gün verdi 🥹🤲🏻
yaasemin Merikom aynı gün doğurcaz saglıkla kucagımıza alalım inşallah 🙏😌 sizin cinsiyet nedır benım ıkıncı oğlum olucak nasıpse
Merikom yaasemin benim ilk erkek benimde sağlıkla kucağımıza alalım inşallah yarın kontrol günü bakalım kanala girmiş mi 🥰
myavocado Tugba9106 dojtorum nazlı hoca idi benim, ama ebru hanımın da ismini çok duyuyorum. Liv de zaten kadın doğum da tüm hocalar çok başarılı
Hka_hilal Hasibe-- evet ben de serklajlıyım 20. haftada serklaj oldu şuan 27+1 olduk. Siz kaç haftasınız?
Hasibe-- Hka_hilal yarın 27 haftalık olucaz nasipse ben önlem amaçlı 14 cu haftada serklaj oldum ilk gebeligimde bebeğimi kaybttim şuan sadece tuvalet ve yemek için kalkıyorum
M-Urass_Mom Esoss22 Cumartesi yani 28′inde tam 40+0 oluyoruz. O zamana kadar gelmezse en geç 30 Eylül’de planlı yapalım dedi doktorum ama bakıcaz gidişata göre. Yarın tekrar bir açıklık kontrolü yaptıracağım