Busekaratas Selam hamişler ☺️ 2019 nisan için memorial dan doğum için fiyat aldık doktorumuzda orda olduğu için normal doğum bebek paketi 9400 civari 1 gece dahil , sezary doğum bebek paketi 11 bin civar 2 gece yatış la ikisindede bebeğe anneye yapılıcak tahliller işlemler dahil normal doğumda epidural olursa oda dahil , anneye kuaför hizmeti yakın sçeilen 20 kişiye sms gönderimi lohusa şerbeti ikramı var ,birlikte vip suit oda fiyatı ekstra değişiyo tabiki , fiyatlarla ilgili görüşen indirim pazarlık vs gibi bi değişiklik alan varmıdır genel bilgi almak istedim çok vardı memoriala giden en son takip ettiğimde ama 😳🙄😬
Ysn Busekaratas ben daha 4 hafta once doğum yaptım pazarlik yapmadık sigortam hepsini karsiladi 12 bin lira tuttu doğum çok memnum kaldım herseyden
elfmrcn Busekaratas epidural sezeryan icin gorustum bende 15 veya 16.000 dediler ama allianz sigortanin bir paketini aldim hamile oldugunda da alabiliyosun muayene ve dogumda %30-40 indirim uyguluyolar.Paket fiyati 1500 tl bilgin olsun
Akademisyenanne Busekaratas memorial Allianza cok indirim yapmiyor :/ ben yeditepe hastanesinden fiyat aldim. Alianz dogumun yarisini karsiliyor. 12 bin demislerdi. 6 bin oldu. Ben prof icin fiyat aldim. Doktordan doktora degisiyor tabi.
Busekaratas elfmrcn ben allianz sigortalı oldugum için ekstra bişey almadık allianz üzerinden fiyat verdiler bize