Deryadgm Annegul_00 bugün bayağı kasılma oldu tam göbeğimin ortadında kadılıyor canım acıyor çok ayakta durunca oturunca
Annegul_00 Seyhan000 Bazen korkuyorum sıklaşıyor gibi geliyor tam anlayamıyorum da tedirginim doğrusu 🥹
Seyhan000 Annegul_00 benimde karnım taş gibi oluyo ayağını belimin yanlarına doğru dayıyor rahmime doğru sancı oluyor
Annegul_00 G50g Normalmi acaba bizim için önemli olan o ağrılı şekilde oluyor birde umarım herşey yolundadir☺️
Deryadgm Geceleri asla uyuyamıyorum ne yanıma yatsam o tarafım ağrıyor burnum tıkalı sürekli çişim geliyor saçma sapan rüyalar görüyorum çok zor çok yinede bin şükür
aslan1905_ Deryadgm seni o kadar iyi anlıyorum ki. 2 hayalim var yüz üstü yatmak ve sabaha kadar çişimi tutup uyumak 😂
Annegul_00 Deryadgm Ayyy sorma say say bitmez bide bunu kimseye anlatamiyosun ya herkese şaka gibi geliyor kesintisiz uykuyu yüz üstü uykuyu o kadar çok özledim ki 😀
Deryadgm Deryadgm bende çok özkedim hep yüzüstü uyurdum ama bi süre yine uyuyamıcam galiba sezaryen olcam çünkü
M-Urass_Mom Normal arkadaşlar. Yalancı kasılmalar yaşıyorsunuz. Haftanız ilerledikçe artacak. 36. haftadan sonra açılmaya neden olabilecek hale gelecek
Annegul_00 M-Urass_Mom Ayyy içimize su serptiniz doğrusu bende korkuyordum erken doğuma mi yol açıyor acaba diye ☺️
Deryadgm Annegul_00 zaman geçmiyor sanki yüzüstü uyumayı bende çok özledim ama bi süre yine uyuyamıcam çünkü sezaryen olcam
Annegul_00 Deryadgm Doğru söylüyorsun bende sezeryan ve normal doğum mu diye gelgitler yaşıyorum doğrusu siz kendiniz mi tercih ettiniz sezeryani