Ktsynr Arkadaşlar 31+4 günlük hamileyim ve serklajliyim hamilelik başından beri ecopirin ve clexane kullanıyorum bunlar ne zaman bırakılıyor acaba bu konuda bilgisi olan varmi
cLearQueen Ktsynr onlara muadil coraspin ve oksappar kullaniyorum. Coraspin 36.haftada biraktim oksapar doguma kadar devam
Bhrdnz Ktsynr ben ecopirin ve oksapar kullanıyorum doktorum doğumdan bir gün önce bırakıp doğumdan sonra 40 çıkana kadar devam edeceğiz dedi
Ktsynr Ec Bhrdnz ecopirin icindemi aynısını söyledi bir çok yerde okudum aspirin grubu 32 haftada mutlaka bırakılmalı diye
Ktsynr cLearQueen banada şimdi 32 de birakicaz dedi şimdide doğuma kadar acaba bişey olur mu tedirginliği var
Elfthh Ktsynr bunlar ksyye göre değişir canim ama hap daha erken birakilcak mutlkaa doktoruna bundan sonraki de hatrlt büyük ihtimal iğneyi doğumdan sonrada bir süre kullncsi
Ktsynr Elfthh iğneyi doğumdan 3 gün önce birakicaz dedi doktorum ama ecopirini 32 den sonra birakicakmisiz galiba öyle dedi şimdi ama sadece günde bir iğne sorun olmaz inşallah insan çok korkuyor
Tomucuk12 Ktsynr bende de pıhtılaşma vardı fakat homozigottutu .. Dördüncü ayda hepsini kestik kanama rıskım olduğu için
Nirgul Ktsynr Ben hamileliğmin 7 haftasından 39 haftaya kadar her gün iğne oldum clexane kullaniyordum, doğumda sonrada sadece 3 gün iğne oldum, hiç bir sorun olmuyor.
Elisaayber Bende tekraryalayn düşükler için oksapar kullanıyorum fakat devlette gün aldım 10 gün sonrasına gün verdi ama oksapari şimdiden bırak dedi kafam çok karışık doğumdan önce. Bırakan oldu mu acaba 2 gündür kullanmıyorum için hiç rahat değil