Summmmyy İyi akşamlar hanımlar ben uzunnn uğraşlar sonucu iki isimde karar kıldım ama dışarıdan nasıl görünüyor size sormak istiyorum Melis Ece ismi sizce nasıl yorumlarsanız çok çok sevinirim 🥹💖
aslaninannesi7 Summmmyy çok hoş 😍 ama bir önerim olacak düşünürseniz kızım olsaydı koyacaktım oğlum olacak 😊 İlay Ece 😍 sadece fikir yanlış anlamayın lütfen
Summmmyy dika yaa çok teşekkür ederim amin inşallah ben çok kararsız kaldım da uzun bir süre bir de sizlerden fikir alayım istedim teşekkür ederim tekrardan
Summmmyy aslaninannesi7 evet bende ilay ismini çok beğenmeye başladım ama babası Melis ismini çok sevdi sürekli sesleniyor bende Ece olsun istedim birleşince öyle oldu
Summmmyy Eyseca yaa 🥹🥹çok sevindim cidden beğenmenize ben kararsız kalmıştım gittikçe içime sinmeye başladı sayenizde
Alya-veanne Turkbrc tüm eceler toplandı benimde kızım Ece Alya olacak 😊 bende Alyanın önüne isim aradım uzun zamandır eşim Ece dedi tutturdu sonuçta babası dedim onayladım 😂😂😂
Summmmyy Alya-veanne hahahah bence gayet güzel olmuş hayırlısı ile gelsin inşallah ben uzun süre tek isim diye düşündüm ama aslında çok da rahatsız etmediğine karar verdim sonradan Ece zaten kısa ve güzle bir isim yanına ne koysak yakışıyor
Evhamlikurabiyeanne Benim kizim da Zeynep Ece sizin sectiginiz isim de güzel bence cok naif bir isim Ece söyledikce söyleyesim geliyor
Summmmyy Evhamlikurabiyeanne Zeynep ismini de eşim çok beğeniyordu ben hep böyle kısa net isim istiyorum diye Ece koyalım dedik sonra nerden duyduysa Melis demeye başladı 😂 birleşince de böyle oldu