Haticeebasyoll Kizlar 28 haftalik olduk ama bebeişimin hareketleri yavasladi 2 gundur ayni durumu yasayan varsa söylesin de içim rahatlasin ya🤔😦
ZehraS Haticeebasyoll canim benim de 30 haftaya girmeden yavasladi haraketleri 37+4 gunluyum cok sukur bir sorunumuz yok 😘
tazeanne61 Sırt üstü yat ayaklarını uzatarak genelde öyle daha çok hareket ediyorlar Sağlık ocağına gidip kalp atışlarını dinle olmazsa
Elifbekir Canım dert etme bende 29 girdim benimde öle pazartesi doktora gitcem ozmn sorcam sende randevu al için rahatlar ben bütün gün resmen bir iş yapmadın hareket etsin diye bekledim
Tgb29 Haticeebasyoll benimde bu haftalarda boyleydi cnm 27.29 arasi oluyomus bana da ole dediler sonraDan duzelymus
SevgibiR Haticeebasyoll bnmde az hareket ediyo kımıl kımıl sert vurmuyo hiç bu bebek babası gibi üşengeç uykucu olcak herhalde diyorum 🎃
Yonca89 Haticeebasyoll bende 28 haftaligim ve dun bebegi hareketlerinin yavasladigini hissettim cikolata falan yedim dinlendim bu gun maasallah kioir kipir korkma bebek bazen uykuya iyi daliyo ve hareketi kesiliyo gonlunu ferah tut