Cberrin Aslında doktorum çok emin bir şekilde cinsiyeti söyledi ama bugün rüya gördüm tam tersi oldu içim bir tuhaf oldu tahminleriniz varsa yazarsanız çok sevinirim 😍
Cberrin Yfki ay evet kız dedi ya bir oğlum var bir kızım olsun çok istiyorum ama rüyamda başka doktora gittim görmüyo musun pipiyi burda erkek bu dedi baya etkilendim rüyadan 😂
Cberrin _mucizem_ ya bu kadar olamaz 😄inanın benim için kız erkek fark etmez sağlıklı olsun yeter ama oğlum çok kız kardeş istiyorum diye hep dua ettiği için rüyamda oğluma ben şimdi ne dicem diye ağladım hep 😂
mucizem-21 _mucizem_ benim de iki oğlum var üçüncü de erkeğe benziyo 10 gün sonra yine gel netleşir dedi doktor ama bende doktora gitmeden önce bı rüya gördüm hüngür hüngür ağlıyodum bu da mı erkek diye 😀 acaba sizin bebişin cinsiyeti belli mi
_mucizem_ Cberrin benim oğlum da kesinlikle erkek kardeş kabul etmiyor erkek olursa diye konuşuluyor bazen çok sinirleniyor 🙈😂 ben de farklı olanı tatmayı çok istiyorum rabbim erkek evladın tadına baktırdı bi de kızım olsa diyorum ama tabii başta sağlık 🥰
Cberrin _mucizem_ evet ya eşyalarını paylaşcak diye erkek istemiyolar sanırım o şekilde düşünüyorum 😅