Elossgum Kızlar merhaba bat 3 Ekim ama bu sabah uyandığımda göğüslerimde aşırı hassasiyet ve acı vardı yani kolum değse bile çok acıyor.Bu şekilde yaşayıp hamilelik öğrenen oldu mu ya da çok mu erken
Zeynep9120 Elossgum benmde adete 10 gün önce baslıyodu goguslerm agrımaya ama tek bu sebebten ogrenmedm adet belrtımde de oldugu iicn.. ben adete 4 gün kala öğrendm yorgnluk ve aşırı uyku halim vardı test yapmıştm o yüzden
Plakkafa_ Elossgum 10 gün önce gögüslerim ağrımaya başlamıştı şişmişti baya ve yanıyordu sonra hamile olduğumu öğrendim
ertonunannesi23 Elossgum göğüs hassasiyeti her şeyden olabilir bunu anlamak için adetinizin geçmesini beklemek gerek. Bu sefer insan acaba neden böyleyim hamile miyim diye kendini strese sokuyor
irmkkc Ay ben önce göğüslerimden farkettim. İlk başta regl yaklaştı o yüzden göğüslerim şişti sandım. Sonra bi kaç gün sonra ufak bi baş dönmesi oldu. Ondan da şüplenince regl olmaya bir gün kala gidip test yaptım ve pozitif çıktı. Şimdi 38.haftadayız çok şükür 😍
Elossgum irmkkc 4 aydır deniyorum bende henüz sonuç alamadım umarım bu ay hayırlı haberler alırım 🥲 Allah bagıslasınnn😍
Nisa_90 Benimde adete 1 hafta kala başlar göğüs hassasiyetim. Adete 3 gün var ve hiç ağrım vs filan yok 😅Tam tersi oldu bende de .
ipeekseker Bende çarşamba gunu regli olmam lazim ama suan bir tedavideyim. Göğüs ucum da bi degisiklik var benimde sizliyo, ve surekli göğüsüm kaşınıyo bu da belirti olabilir mi?
Elossgum Nisa_90 düzenli adet oluyorum her ay 28 günde bir,ama henüz yumurtlama dönemi için ovulasyona başlamadım
Plakkafa_ Elossgum evet test yapmıştım çıkmadı hastane radevum vardı zaten 4 gün gecikmiştim kandan baktılar çıktı
ertonunannesi23 Elossgum benim de göğüs hassasiyetim vardı 1 hafta öncesinde ama ben adet yaklaştığı için diye düşündüm sonra meğerse hamile olduğum içinmiş ama ben hiç ona yormamistim aklıma gelmemişti yani 🥲
Nurella07 Elossgum tam regle den 1 hafta önce aşırı göğüs hassasiyetim vardı dokunsan canım acıyor du regle olucam sandım 2 3 gün sonra bir anda göz kararması tansiyon düşmesi derken test sonucu hamile olduğumu öğrendim 😃
Nurella07 Elossgum teşekkür ederim Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah bazen zorlanıyorum ama çok güzel bir duygu her acıya çileye değiyor
Kumsal28 Elossgum benim göğüs uçlarım çok sızlıyordu normalde adet günüm bugündu ama ben dün test yaptım pozitifi gördüm cnm yarın da kan veril kesinlestiricem